Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Introduktion til InDesign - studerende

Dette InDesign introduktionskursus er til dig, der skal i gang med design af brochurer, flyers, nyhedsbreve, online publikationer og andre tryksager.

Hvornår

09. november 2022 17:00-21:00

Hvor

Dansk Journalistforbund, Gammel Strand 46, 1202 København K.

Type

Kursus

Kurset er kun for studerende og nyuddannede.

På kurset lærer du at opsætte grafiske dokumenter til print og online medier. Du bliver fortrolig med brugerfladen i InDesign og lærer at opsætte dit dokument rigtigt fra start.

Vi gennemgår mange smarte metoder til at indsætte, beskære og opnå rigtig kvalitet i dine billeder og grafik. Værktøjslinjen er vigtig i InDesign, og du bliver derfor helt fortrolig med forskellen på den sorte og den hvide pil, rammeværktøjet og meget mere.

Du bliver guidet igennem alle de vigtige funktioner, paneler og værktøjer, du skal kende i InDesign, så du kommer godt fra start i programmet.

Du skal medbringe din egen computer, hvorpå du har installeret Adobe InDesign.

På kurset lærer du om disse emner:

Få overblik over brugerfladen

På kurset bliver du introduceret til InDesigns brugerflade, paneler, menuer og værktøjer, så du nemt kan finde rundt i programmet.

Rigtig opsætning af dit InDesign dokument

Du får styr på marginer, spalter og grids i InDesign og lærer at opsætte dine dokumenter i de rigtige formater.

Lær at arbejde med grafik og billeder

Du lærer at indsætte, beskære og tjekke kvaliteten af dine billeder og grafik, så de kan bruges i InDesign.

Værktøjslinjen i InDesign

Instruktøren viser dig de vigtigste værktøjer i InDesign, så du får styr på rammeværktøjet, forskellen på den sorte og den hvide pil og mange flere.

Tekstværktøjer i InDesign

Lær hvordan du arbejder med tekst i InDesign. Programmet har en række smarte værktøjer for import og opsætning af tekst i forskellige layouts.

Eksport og send til tryk

Skal dit InDesign-dokument sendes til tryk, er det vigtigt, at dokumentet er opsat rigtigt. På kurset gennemgår vi, hvordan du eksporterer en PDF-fil til tryk på rigtig måde.