Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Introduktion til InDesign - Odense

Dette InDesign introduktionskursus er til dig, der skal i gang med design af brochurer, flyers, nyhedsbreve, online publikationer og andre tryksager

Hvornår

23. september 2021 17:00-21:00

Hvor

SDU, Campusvej 55, Redaktionslokalet 1 på Medietorvet, 5230 Odense

Type

Kursus

UDSKYDES - NY DATO FØLGER SNAREST.

På kurset lærer du at opsætte grafiske dokumenter til print og online medier. Du bliver fortrolig med brugerfladen i InDesign og lærer at opsætte dit dokument rigtigt fra start.

Vi gennemgår mange smarte metoder til at indsætte, beskære og opnå rigtig kvalitet i dine billeder og grafik. Værktøjslinjen er vigtig i InDesign, og du bliver derfor helt fortrolig med forskellen på den sorte og den hvide pil, rammeværktøjet og meget mere.

Din underviser på kurset er Adobe-certificeret InDesign instruktør med lang erfaring i programmet. Du bliver guidet igennem alle de vigtige funktioner, paneler og værktøjer, du skal kende i InDesign, så du kommer godt fra start i programmet.

Kurset er kun for studerende og nyuddannede.

På kurset lærer du om disse emner:

Få overblik over brugerfladen
På kurset bliver du introduceret til InDesigns brugerflade, paneler, menuer og værktøjer, så du nemt kan finde rundt i programmet.

Rigtig opsætning af dit InDesign dokument
Du får styr på marginer, spalter og grids i InDesign og lærer at opsætte dine dokumenter i de rigtige formater.

Lær at arbejde med grafik og billeder
Du lærer at indsætte, beskære og tjekke kvaliteten af dine billeder og grafik, så de kan bruges i InDesign.

Værktøjslinjen i InDesign
Instruktøren viser dig de vigtigste værktøjer i InDesign, så du får styr på rammeværktøjet, forskellen på den sorte og den hvide pil og mange flere.

Tekstværktøjer i InDesign
Lær hvordan du arbejder med tekst i InDesign. Programmet har en række smarte værktøjer for import og opsætning af tekst i forskellige layouts.

Eksport og send til tryk
Skal dit InDesign-dokument sendes til tryk, er det vigtigt, at dokumentet er opsat rigtigt. På kurset gennemgår vi, hvordan du eksporterer en PDF-fil til tryk på rigtig måde.