Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Introduktion til InDesign - Odense

Dette InDesign introduktionskursus er til dig, der skal i gang med design af brochurer, flyers, nyhedsbreve, online publikationer og andre tryksager

Hvornår

23. september 2021 17:00-21:00

Hvor

SDU, Campusvej 55, 5230 Odense Vis på kort

Pris

Gratis

Type

Kursus

På kurset lærer du at opsætte grafiske dokumenter til print og online medier. Du bliver fortrolig med brugerfladen i InDesign og lærer at opsætte dit dokument rigtigt fra start.

Vi åbner for tilmeldinger onsdag d. 15. september kl. 10!

Vi gennemgår mange smarte metoder til at indsætte, beskære og opnå rigtig kvalitet i dine billeder og grafik. Værktøjslinjen er vigtig i InDesign, og du bliver derfor helt fortrolig med forskellen på den sorte og den hvide pil, rammeværktøjet og meget mere.

Din underviser på kurset er Adobe-certificeret InDesign instruktør med lang erfaring i programmet. Du bliver guidet igennem alle de vigtige funktioner, paneler og værktøjer, du skal kende i InDesign, så du kommer godt fra start i programmet.

På kurset lærer du om disse emner:

Få overblik over brugerfladen
På kurset bliver du introduceret til InDesigns brugerflade, paneler, menuer og værktøjer, så du nemt kan finde rundt i programmet.

Rigtig opsætning af dit InDesign dokument
Du får styr på marginer, spalter og grids i InDesign og lærer at opsætte dine dokumenter i de rigtige formater.

Lær at arbejde med grafik og billeder
Du lærer at indsætte, beskære og tjekke kvaliteten af dine billeder og grafik, så de kan bruges i InDesign.

Værktøjslinjen i InDesign
Instruktøren viser dig de vigtigste værktøjer i InDesign, så du får styr på rammeværktøjet, forskellen på den sorte og den hvide pil og mange flere.

Tekstværktøjer i InDesign
Lær hvordan du arbejder med tekst i InDesign. Programmet har en række smarte værktøjer for import og opsætning af tekst i forskellige layouts.

Eksport og send til tryk
Skal dit InDesign-dokument sendes til tryk, er det vigtigt, at dokumentet er opsat rigtigt. På kurset gennemgår vi, hvordan du eksporterer en PDF-fil til tryk på rigtig måde.