Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Introduktion Photoshop - Aarhus

Kom godt fra start i et af verdens mest populære grafikprogrammer. Dette kursus er til dig, der skal lære at bruge Photoshop – programmet der er branchestandard for billedbehandling.

Hvornår

11. oktober 2021 17:30-21:30

Hvor

Åboulevarden 31, 8000 Aarhus Vis på kort

Type

Kursus

Kurset er kun for studerende og nyuddannede.

På dette kursus får du en Adobecertificeret eksperts bedste tips og kreative hemmeligheder til, hvordan du bedst kommer i gang med Photoshop.

Du bliver i stand til at producere billeder til digitale og sociale medier samt tilpasse og justere billeder i professionel kvalitet.

I løbet af kurset bliver du fortrolig med brugerfladen i Photoshop samt de mest almindelige værktøjer og funktioner i programmet.

Lær blandt andet, hvordan du arbejder med lag, masker og farvejustering samt at beskære billeder og tilføje tekst og effekter.

Du får også styr på formater som .GIF, .JPEG og .PNG, så du kan eksportere dine billeder i forskellige størrelser og til forskellige formål.

På kurset lærer du om disse emner:

Få styr på de grundlæggende værktøjer
Lær Photoshops brugerflade at kende og få tips til opsætning af paneler, så du kan arbejde mest effektivt i programmet.

Professionel billedbehandling
Lær hvordan du justerer dine billeder og fotos, så de opnår en højere kvalitet og fremstår mere professionelle. Du lærer at justere farver, styre kontrast og lys i billederne, og hvordan du gør billederne mere skarpe.

Lær at bruge masker og lag i Photoshop
Du får styr på Photoshops vigtigste værktøjer: Lag, masker og farvejustering. Du lærer desuden at arbejde effektivt med disse værktøjer og får tips til smarte arbejdsgange.

Bliv klogere på JPEG, GIF og PNG
Du får styr på Photoshops vigtigste værktøjer: Lag, masker og farvejustering. Du lærer desuden at arbejde effektivt med disse værktøjer og får tips til smarte arbejdsgange.

Lær at arbejde med "Evig-fortryd"
Photoshop har flere metoder til billedbehandling, på kurset viser vi dig de smarteste måder at arbejde på, så du altid kan fortryde – også efter et Photoshop-dokument har været gemt og lukket.