Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Hvordan formidler journalister og kommunikatører fra VM i Qatar?

I november drager det danske herrelandshold i fodbold til Qatar for at spille VM. Et VM, der blev tildelt af tvivlsomme årsager, og hvor stadions er opført under stærkt kritisable forhold. Så hvordan dækkes sådan en sportsbegivenhed som journalist? Og hvordan kommunikerer DBU?

DJ

Hvornår

03. november 2022 16:00-17:30

Hvor

Kunstforeningen, Gl. Strand 48, 1202 København K

Pris

Fra 0.00 kr.

Type

Gå-hjem-møde

Der er lukket for tilmeldinger her på siden, men stadig ledige pladser. Vil du gerne med, så skriv til Bo på bth@journalistforbundet.dk

DJ, DBU og Danske Sportsjournalister inviterer til debatmøde om presse- og kommunikationsarbejdet om den kommende VM-slutrunde. For kan journalister dække et VM, der normalt handler om begejstring, når det i dette tilfælde også handle om korruption og brud på menneskerettigheder? Og hvordan håndterer DBU som fodboldforbund sin kommunikation, når Herrelandsholdet sendes af sted til en værtsnation, der har fået voldsom kritik fra både politikere, organisationer og fodboldfans?

Mød: 

Jakob Høyer, Kommunikationschef i DBU

Jimmy Bøjgaard, formand for Danske Sportsjournalister

Stanis Elsborg, senioranalytiker hos Play the Game

Jeppe Laursen Brock, journalist hos Politiken

Jan Jensen, journalist hos Ekstra Bladet

Arrangementet er støttet af specialgrupperne DJ Kommunikation og Journalisterne i DJ og i første omgang kun for medlemmer af disse to specialgrupper.