Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Forfatterlounge med Jeanette Tulinius: sådan ser bogens verden ud for en indkøber

Bliv klogere på bogmarkedet set med en sælgers øjne. Hør om, hvordan en bogindkøber udvælger bøger, og få tips til hvordan man skaber en bog og et bogomslag der er kommercielt salgsbart.

Gratis for medlemmer. Kr. 300 for ikke-medlemmer.

Jeanette Tulinius

Hvornår

12. april 2021 14:00-16:00

Hvor

Arrangementet er digitalt

Pris

Fra 0.00 kr.

Type

Webinar

Hvad skal der til for at en bog sælger på hylderne? Hvordan ser en boghandlers hverdag egentlig ud? Og hvad er does and donts indenfor bogens verden, set med en bogsælgers øjne?

Forfatterlounge er stolt af at præsentere Jeanette Tulinius, der er ansvarlig for indkøb af skønlitterære bøger for Arnold Buscks boghandel i Købmagergade. Vi har inviteret hende til en snak om hvordan bogverdenen ser ud 'fra den anden side af skranken', hvor hun agerer i en kompleks verden fuld af bøger og konkurrence. Jeanette vil gøre os klogere på markedet set med en sælgers øjne, fortælle om, hvordan hun udvælger bøger, og give tips til hvordan man skaber en bog og et bogomslag der er kommercielt salgsbart.

Har du en bogforside, som du godt kunne tænke dig at høre Jeanettes mening om, så tag den med foran skærmen. Der bliver nemlig også tid til lidt 'cover-speed-dating' til sidst i Forfatterloungen.

Mødet er digitalt og vil blive afholdt via Zoom.