Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Forfatterlounge med Abelone Glahn: sælg din bog via de sociale medier

Under dette webinar får du en miniguide til at skabe læserstammer omkring dine udgivelser og synliggøre dit forfatterskab, så læserne følger dig før, under og efter en udgivelse.

Rasmus Preston

Hvornår

24. september 2021 10:00-12:00

Hvor

Webinaret afholdes digitalt

Pris

Fra 30.00 kr.

Type

Webinar

Du har en bog på vej og véd, at du skal markedsføre den – men hvor og hvordan, hvis det er de sociale medier, der skal i spil?

Abelone Glahn giver dig en miniguide til at skabe læserstammer omkring dine udgivelser og dit forfatterskab, så læserne følger dig før, under og efter en udgivelse.
Du får også en grundinfo om, hvordan du kan synliggøre dit forfatterskab på hhv. LinkedIn, Facebook og Instagrams profilsider, så man kan finde sig som forfatter dér.

Vigtigt: Forfatterloungen retter sig mod dem, der ikke er supertrænede i sociale medier, og som har brug for bagefter at vælge, hvilken platform kræfterne skal sættes ind på. (PS: Der er ikke tid til tekniske spørgsmål, kun til at vise inspirerende eksempler)

Oplægsholder:
Abelone Glahn er forfatter til flere end 15 bøger og antologibidrag. Hun er bl.a. forfatter til bogen ”Forfatterens guide til sociale medier – en praktisk bog til forfattere og andre skribenter”.

Mødet er digitalt og vil blive afholdt via Zoom.