Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Få styr på privatøkonomien - For dimittender

Din økonomi forandrer sig radikalt, når du bliver færdiguddannet. Dine studierabatter frafalder, kontingenterne stiger og studiejobbet forsvinder. Måske tjener du markant mere - ellers er du jobsøgende og på dagpenge.

Mikkel Inumineq

Hvornår

06. oktober 2022 15:30-18:30

Hvor

Dansk Journalistforbund, Gammel Strand 46. 1202 København K

Pris

Fra 0.00 kr.

Type

Kursus

Uanset situationen, så er det utrolig vigtigt, at man tager et grundigt kig på sin privatøkonomi, når der sker store forandringer i ens liv. På dette eftermiddagskursus vil du få en grundig rundtur i privatøkonomiens verden og lære at forstå den mere indgående. Der er både refleksion og konkrete råd og sparetips. 

Kurset har max. 25 pladser, så der er plads og intimitet til at komme i dybden med de økonomiske spørgsmål, som godt kan være svære at tale om. Det forventes at alle deltagere respekterer det fortrolige rum - på den måde kan vi komme rigtig godt og trygt i dybden.

Underviser er Lis Hornø, Journalist, MPG og Cand.mag., som i over 30 år har fungeret som både producerende, leder og konsulent indenfor kommunikation og journalistik. Bl.a. som chefredaktør hos Forbrugerrådet Tænk og dermed en stor indsigt i det forbruger- og privatøkonomiske stof. 

NB: Kurset er rettet specifikt mod dimittender - tilbageværende ledige pladser kan bookes af alle en uge før.