Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Er dit kommentarfelt klar til valg? København

Ved eventet “Er dit kommentarfelt klar til valg?” vil der være korte og fokuserede oplæg fra eksperter, med ny viden og inspiration til håndtering af onlinedebat i kommentarfelterne.

Nadia Nikolajeva

Hvornår

23. september 2022 13:00-15:00

Hvor

Dansk Journalistforbund, Lokale Store Strand, Gammel Strand 46, 1202 København K.

Type

Arrangement

  • Skal medier reagere, når politikerne fører valgkamp i kommentarfeltet under artikler?
  • Skal politikere kunne tåle kommentarer i en personlig og nedladende tone?
  • Og hvordan du man kontrol over et kommentarfelt med vrede brugere?

Der vil også være mulighed for at udveksle erfaringer og i fællesskab diskutere dilemmaer, der kan opstå i et medies kommentarfelt. Eventet er særligt relevant for social medie redaktører, moderatorer, valg-ansvarlige og journalister, der arbejder med kommentarfelter.

Blandt andet vil du blive klogere på den nyeste forskning omkring, hvordan medier kan svare på kommentarer fra vrede brugere. Det har et hold forskere fra The University of Texas, Austin nemlig undersøgt i kommentarfelter om klima og #metoo.

Eventet arrangeres i samarbejde med ekspert i sociale medier Nadia Nikolajeva, der har stiftet netværket Ansvar for feedet for at skabe et rum for erfaringsudveksling omkring moderation. Nadia Nikolajeva har i samarbejde med deltagere i Ansvar for feedet og Dansk Journalistforbund udgivet den gratis “Guide til en bedre debat online”.

Eventet er for medlemmer af DJ. Hvis du ønsker at deltage men ikke er medlem af DJ, kan du ansøge om en plads hos: nadia@navimedia.dk