Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

DJ's dimissionsfest

Tillykke med din uddannelse! Du har knoklet for det, og nu er det endelig sket: Du har afsluttet dit studieliv og er klar til at begynde et nyt spændende kapitel: Dit arbejdsliv. Og det vi gerne fejre!! DJ inviterer derfor alle, der dimitterer i 2022 til DJ's allerførste dimissionsfest

Line Petersen

Hvornår

25. august 2022 16:00-19:00

Hvor

Dansk Journalistforbund, Gl. Strand 46, 1202 København K

Type

Arrangement

Hvis du afslutter din uddannelse i løbet af 2022, så sæt X i din kalender d. 25. august kl. 16. Her håber vi at se dig til dimissionsfest i DJ's charmerende gamle gård midt i det gamle København, nemlig på Gl. Strand 46 1202 København K. (Og hvis vejret er dårligt rykker vi selvfølgelig indenfor).

For allerførste gang vil DJ være vært ved en uformel dimissionsfest for alle DJ’s nyuddannede medlemmer – uanset hvilken uddannelse du har gennemført.

Vi lægger ud med en velkomst- og skåltale fra DJ’s formandskab. Så vil DJ’s karriereteam vil holde et kort oplæg om hvad det er du som nyuddannet skal være opmærksom på samt fortælle hvad det er du kan bruge DJ til. Og herefter vil du møde nogle af bestyrelserne fra DJ’s specialgrupper og foreninger, så du kan høre mere om hvilke faglige fællesskaber du nu kan blive en del af. 

Hvis du har lyst, så vil vi tilbyde at tage et professionelt profilfoto som du fx kan bruge på din LinkedInprofil.

Som om det ikke var nok, så vil vi blandt alle deltagende (der dimitterer i 2022) trække lod om en gratis billet til DJ’s Fagfestival. Fagfestival er DJ’s største event og bliver næste gang afholdt d. 6.& 7. november i Odense og har udover mere en 50 faglige sessioner også netværk, fest og danseband på programmet.

Det er selvfølgelig ganske gratis at deltage i. For at have en ide om hvor mange flasker champagne etc., vi skal indkøbe, så håber vi at du vil tilmelde dig, gerne senest mandag d. 22. august.

Vi håber at se dig!