Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

DJBIZ Session - Redaktionelt salg for journalister - sådan får du nye kunder

Er salg bare er en pine, der skal overstås, så er den her workshop noget for dig.

DJBIZ Logo

Mette Secher

Hvornår

31. oktober 2016 17:00-19:30

Hvor

Kursuslokalet - Gammel Strand 50, stuen

Pris

Gratis for medlemmer

Type

DJBIZ

Vi hiver salg helt ned på jorden og viser dig helt konkret, hvordan du pitcher til potentielle redaktionelle kunder.
 
Ideen til artiklen er klar i dit hoved og på blokken; du ved, hvilket medie historien vil gøre sig godt i. Men herfra går freelance arbejdet i stå. For telefonen, der normalt er din velsignede livline til kilderne, bliver pludselig kontorets hadeobjekt. Der skal nemlig sælges!
 
Mange freelancere kvier sig ved salg – en disciplin, der unægtelig er en del af livet som freelancer, hvad enten man leverer redaktionelt indhold, kommunikation, fotografi eller illustration. Men ved at træne kan man gøre salg til – om ikke en favoritdisciplin – så en naturlig og overkommelig del af arbejdslivet.
 
Kurset henvender sig til freelancere, der skal i gang med at sælge redaktionelt indhold til nye kunder og ikke rigtig kan få hul igennem. Eller måske slet ikke kan tage sig sammen til at løfte røret. Vi tager afsæt i dine pitch med ideer og træner salgssituationen i praksis.
 
Deltagerne forpligter sig til at møde op med en konkret pitch til en konkret kunde.
 
Underviser: Når journalist Mette Iversen har godt gang i sin virksomhed, skyldes det, at hun har fundet en effektiv tilgang til redaktionelt salg. Hun gennemgår et af sine egne salg fra start til slut deler ud af erfaringer, der har givet pote på kundekontoen. Mette lever fortrinsvis af redaktionelle artikler til magasiner, men også har erfaring med dagblade, kommunikation og undervisning.

DJ byder på kaffe, te, vand og en sandwich.

Fristen for tilmelding er 27. oktober 2016