Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

DJ LEAD: Dansk Journalistforbunds uddannelse for ledere i kommunikations- og mediebranchen

For første gang etablerer Dansk Journalistforbund nu en samlet lederuddannelse for dig som leder i medie- eller kommunikationsbranchen. Uddannelsen henvender sig til både nye og erfarne ledere og giver dig i løbet af seks undervisningsdage et grundlæggende og indgående kendskab til nogle af de vigtigste byggesten i god ledelse.

Foto: Mette Secher

Hvornår

26. januar 2022 09:30-16:00

Hvor

Kosmopol, Fiolstræde 44 i København

Pris

Fra 1000.00 kr.

Type

Kursus

Dansk Journalistforbunds Lederuddannelse

OBS! DER ER IKKE FLERE PLADSER - Tilmeld dig gerne på ventelisten.

Vores to undervisere, Erik Harr og Pia Gede Nielsen, er begge erfarne ledere med stort kendskab til såvel medie- og som kommunikationsbranchen. De vil blive suppleret af eksterne oplægsholdere, der hver især kan øse af deres viden om ledelse inden for netop ét af de temaer, uddannelsen omhandler. 

De seks undervisningsdage er bygget op over følgende moduler:

 1. Hvad er god ledelse?: Vi gennemgår grundlæggende ledelsesbegreber, ledelsesstile og kulturer. Deltagerne får en indføring i relevant teori og universet omkring god ledelse med fokus på medie- og kommunikationsbranchen.
 2. Afklaring af din lederidentitet: Vi sætter fokus på dig som deltager; hvem du er som leder; dit indre kompas; dine værdier; hvordan du hviler i opgaven. Vi går tæt på dig, og den ledelsesstil, som vil passe på dig.
 3. Det relationelle lederskab: Vi har i dette modul fokus på, hvordan du leder dine medarbejdere. Hvordan arbejder du med og udvikler gruppen og tilpasser din ledelsesstil i forhold til forskellige personer.
 4. Det strategiske lederskab: Her er fokus på, hvordan du som leder kan bidrage til udviklingen af hele din organisation. Baseret på jeres egne cases. Vi ser på, hvordan du kan agere på det overordnede strategiske niveau, arbejde med alliancer og interessentpleje for at øge din indflydelse som leder.
 5. Ledelse i krydspres: Hvordan håndterer du forandringer og agerer som leder i et krydspres i forhold til nye tendenser – teknologisk, kulturelt, identitetspolitisk, Metoo etc. Vi ser på konflikthåndtering som et redskab til at få hverdagen til at fungere.
 6. Det inspirerende lederskab. En leder skal altid kunne inspirere sine medarbejdere og organisation, så der skabes følgeskab. I dette modul har vi fokus på, hvad der skaber en inspirerende leder, og hvordan man selv kan udvikle sine egenskaber i den retning.

Uddannelsen indebærer, at du fra gang til gang læser et mindre pensum (max 30 sider). På undervisningen gennemgås både pensum og supplerende teori, ligesom der vil være indlagt øvelser og oplæg, der sikrer, at vores uddannelse er virkelighedsnær og kan anvendes af dig i din hverdag efterfølgende. Du vil få udleveret et diplom efter endt uddannelse.

Kursusdage - alle dage fra k. 09:00 - 16:00 i DJ's kursuslokaler

 • Torsdag den 4. november 2021l - afholdt
 • Tirsdag den 23. november 2021 - afholdt
 • Torsdag den 9. december 2021 - afholdt
 • Tirsdag den 14. december 2021 - afholdt
 • Torsdag den 6. januar 2022 - afholdt
 • Onsdag den 26. januar 2022

Der er gratis at deltage for medlemmer af Ledere i DJ. Dog betales kr. 1.000 i no-show-fee som returneres efter gennemførelse af uddannelsen.

For øvrige deltagere koster deltagelse kr. 10.000.

Tilmelding er bindende fra den 15. oktober 2021.