Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

DJ Akademi: Brug video i din kommunikation

Både i intern og ekstern kommunikation er video et effektivt og populært kommunikationsredskab. Video fortæller historien levende, engagerende og virksomt, fordi kombinationen af lyd og billede gør budskaberne nemmere at forstå og huske for modtagerne. På dette kursus lærer du, hvordan du arbejder med video som et kommunikationsstrategisk redskab. Underviseren, Tine Bendix, er en af branchens dygtigste og mest erfarne videofortællere.

DJ Akademi: Brug video i din kommunikation

Mette Secher

Hvornår

03. november 2016 09:00-16:00

Hvor

Gl. Strand, 1202 Kbh K.

Pris

Kr. 1995 for medlemmer. Kr. 3995 for ikke-medlemmer

Type

Kursus

De fleste presse-, marketing- og kommunikationsfolk ved, at video er et medie, man ikke kan komme udenom at bruge som en del af organisationens kommunikationsplatform. Men hånden på hjertet: Ikke alle organisationers videoer derude er gode. For der er en række greb, fortællemæssigt og teknisk, der har betydning for, om din video har den ønskede effekt på modtageren. Ligesom den strategiske forankring altid bør være central (”Hvorfor laver vi den her video, hvad skal den kommunikere, hvad skal folk gøre bagefter”).

Så på dette kursus lærer du, hvordan du som kommunikatør kan overføre virksomhedens fortællinger til videoformater. Lær at spotte det gode indhold, der er velegnet til video, og lær hvordan man skærer det, så det også bliver interessant for modtageren – og strategisk for ankret.

Hvad sker der på kurset?

Du lærer først de grundlæggende ting om videoformatet og visuel fortælleteknik. Vi ser på en masse eksempler, gode som dårlige, og taler om hvad der fungerer og ikke fungerer.

Dernæst ser vi på, hvilken videoløsning, der passer til din organisations behov og strategi, og hvordan du kobler den til forretningen.

Til sidst får du en grundlæggende indføring i medietræning til tv, så du kan lære dig selv eller dine kollegaer at være dygtige foran et kamera. Vi laver nogen øvelser undervejs, så det er vigtigt, du har telefon eller iPad med.

Forberedelse:

Inden kurset skal du sende 1-3 videoklip eller links til videoer, som du synes er gode eller dårlige eksempler på videokommunikation til: tbx@in-spite.com Tænk gerne over konkrete kommunikationsudfordringer i din egen organisation, som du kan teste i løbet af kurset.

OBS: Dette kursus er ikke et teknisk videokursus. Vi kommer ikke til at lære om optageteknikker og redigering. Kurset handler primært om, hvordan man spotter en virksomheds videoegnede historier, og hvordan man formidler dem mest effektivt med fortællegreb, vinkling og medietræning, der fungerer specifikt til videoformatet.

Det får du konkret ud af kurset:

Du kan vurdere, hvilken videoløsning, der vil være den rigtige for din organisation.

Du bliver bedre til at vurdere, om en historie egner sig til video.

Du bliver bedre til at fortælle historier med video.

Du lærer at lave en simpel video på din telefon.

Du lærer om, hvordan man gør sig foran kameraet, så du kan tage det med tilbage til din organisation eller virksomhed og bistå ledelse, kolleger og andre, der skal være med til at formidle jeres kommunikation med video.

Video: Tine Bendix