Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Diversitet i kildevalg

Lancering af håndbog v/ Pluralisterne og samtale med Rikke Bekker, Chefredaktør på Fyns Amts Avis om repræsentation i dækningen af KV21.

Hvornår

27. oktober 2021 16:00-17:00

Hvor

Online

Type

Webinar

Diversitet i kildevalg 
- Lancering af håndbog v/ Pluralisterne og samtale med Rikke Bekker,  Chefredaktør på Fyns Amts Avis om repræsentation i dækningen af KV21.

PLURALISTERNE har rejst rundt i Europa og besøgt redaktioner for at undersøge, hvorledes man skaber større diversitet i kildevalg og repræsentation i den journalistiske dækning. Det er der kommet en håndbog ud af, hvor Pluralisterne deler disse erfaringer og kommer med råd eller idéer til, hvordan man nemt kan gribe det an som journalist eller redaktør. Vi får også besøg af Rikke Bekker, chefredaktør på Fyns Amts Avis, som i samtale med DJs kommunikationschef, Charlotte Harder, vil reflektere over, om der er brug for en særlig indsats for større diversitet i dækningen af kommunal- og regionsvalget 2021.

Program:

  • Åbning og velkommen v/ Tine Johansen, Formand for DJ
  • Præsentation af håndbog v/ Pluralisterne
  • ”Diversitet i KV-valgdækning” – Komm.chef Charlotte Harder interviewer Rikke Bekker, Chefredaktør på Fyns Amts Avis, om udfordringer og overvejelser om dækningen af KV21, da kommunalbestyrelserne domineres af mænd.
  • Q&A med panelet