Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Chat som kommunikation

Kursus for freelancere og andet godtfolk

Jakob Carlsen Bygning A og B

Hvornår

27. september 2016 10:00-16:00

Hvor

Gammel Strand Vis på kort

Pris

No-show-fee

Type

Kursus

Kurset er for dig som freelancer der gerne vil lære at chatte....

Rune vil fortælle om sin knapt seks år lange rejse ind i et dybt kompliceret, men også fascinerende menneskes liv. Han dykker ned i forfatterskabet, hvor episoder og personer fra Ejersbos eget liv og omgangskreds dukker op på samlebånd. Han forklarer om sin omfangsrige og krævende research, og giver nogle bud på, hvorfor formen endte så relativt langt fra den traditionelle journalistiske biografi. Endelig forsøger han at redegøre for sine tilbagevendende etiske overvejelser om et gå tæt på en nyligt afdød og dennes efterladte – og et forfatterskab, som i høj grad værnede om sine hemmeligheder.

Profil:

Rune Skyum-Nielsen er forfatter og uddannet journalist. Han har i en årrække været blandt landets mest efterspurgte portrætjournalister og har alene til magasinerne Ud & Se og Euroman stået bag +40 forsideinterviews. Som forfatter har Rune Skyum-Nielsen udgivet tre anmelderroste dokumentaristiske bøger.

Han har modtaget Den Fynske Bladfonds Pris og DR’s Boleroprisen, ligesom han har været nomineret til Anders Bordings journalistpris og Foreningen for Undersøgende Journalistiks bogpris.

Tid og sted: Kosmopol i Fiolstræde, tirsdag den 4. oktober, kl 17-19. 

 

Husk du skal melde afbud senest 22. september kl. 12.00!! Ellers fastholdes betalingen.......

 

Kursus arrangeret af FreelanceGruppen i DJ

Profil:
Rune Skyum-Nielsen er forfatter og uddannet journalist. Han har i en årrække været blandt landets mest efterspurgte portrætjournalister og har alene til magasinerne Ud & Se og Euroman stået bag +40 forsideinterviews. Som forfatter har Rune Skyum-Nielsen udgivet tre anmelderroste dokumentaristiske bøger.Han har modtaget Den Fynske Bladfonds Pris og DR’s Boleroprisen, ligesom han har været nomineret til Anders Bordings journalistpris og Foreningen for Undersøgende Journalistiks bogpris.