Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Bliv heldig med vilje – genvej til et sjovere arbejdsliv 4/2024

Måske er du opsagt eller ledig. Måske keder du dig. Eller måske kan du næsten ikke få luft, fordi du kan mærke, at du og dit job ikke (længere) passer sammen

Hvornår

29. august 2024 09:30
12. september 2024 15:00

Hvor

Dansk Journalistforbund, Gammel Strand 50, stuen, 1202 København K.

Type

Kursus

Uanset dit udgangspunkt er det sundt – og nødvendigt – indimellem at tage hånd om din karriere og udsætte din markedsværdi og dine drømme for et reality check.

Sammen har vi to kursusdage, og tiden bruger vi på at drømme stort samt sætte spot på præferencer, værdier og muligheder. Vi skal netværke (jo, det virker), spille dart (sådan i overført betydning) og lave handleplaner (det er sjovere, end det lyder). 

Målet er, at du bliver skarpere på, hvad du vil – og hvordan du kommer derhen (og hvordan du slet ikke kommer derhen). Eller som minimum: At du får værktøjerne til at finde ud af, hvad der kunne være det næste, sjove skridt for dig i dit arbejdsliv – og hvad det vil kræve.

Vigtigt: 

Du skal være indstillet på at give og få feedback, reflektere over dig selv, dine drømme og valg – samt løse hjemmeopgaver mellem de to kursusdage.

Kursusleder og underviser er Susanne Svendsen, som er selvstændig karrierecoach med firmaet Playground People samt journalist og tidligere karrierekonsulent i DJ.

Kurset er gratis og målrettet medlemmer, der er i arbejde, selvstændige eller opsagte/ledige.

Det er obligatorisk at deltage på hele kurset.

Dag 1: 
Torsdag den 29. august 2024, kl. 9.30 - 15.00

Dag 2: 
Torsdag den 12. september 2024, kl. 9.30 – 15.00