Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Bliv heldig med vilje - genvej til et sjovere arbejdsliv

Måske er du opsagt eller ledig. Måske keder du dig. Eller måske kan du næsten ikke få luft, fordi du kan mærke, at du og dit job ikke (længere) passer sammen.

Hvornår

15. marts 2022 09:30
30. marts 2022 15:00

Hvor

Dansk Journalistforbund, Gammel Strand 50, stuen

Type

Kursus

Uanset dit udgangspunkt er det sundt – og nødvendigt – indimellem at tage hånd om din karriere og udsætte din markedsværdi for et reality check. Eller sagt med andre ord: Hvorfor skal nogen ansætte dig? 

Sammen har vi to kursusdage, og tiden bruger vi på at drømme stort samt afklare præferencer, værdier og muligheder. Vi skal netværke (jo, det virker), spille dart (sådan i overført betydning) og lave handleplaner (det er sjovere, end det lyder). 

Målet er, at du bliver meget skarpere på, hvad du vil – og hvordan du kommer derhen (og hvordan du slet ikke kommer derhen). Eller som minimum: At du får værktøjerne til at finde ud af, hvad der kunne være det næste, sjove skridt for dig i dit arbejdsliv – og hvad det vil kræve.

Vigtigt: 

Du skal være indstillet på at give og få feedback, reflektere over dig selv, dine drømme og valg – samt løse hjemmeopgaver mellem de to kursusdage.

Kursusleder og underviser er Susanne Svendsen, som er selvstændig karrierecoach (CPCC, PCC), journalist og tidligere karrierekonsulent i DJ.

Kurset er gratis og for alle medlemmer af DJ.

Det er obligatorisk at deltage på hele kurset.

Dag 1: 

Tirsdag den 15. marts 2022, kl. 9.30 - 15.00

Dag 2: 

Onsdag den 30. marts 2022, kl. 9.30 – 15.00