Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

BIZ Intro Januar 2021

Du overvejer at blive freelancer/selvstændig, men er det noget for dig? Hvordan arbejder man, når man går solo, og hvordan undgår man begynderfejlene? Kurset kommer til at køre online!

Biz intro

Mette Secher

Hvornår

28. januar 2021 09:00-14:00

Hvor

Webinar

OBS: Grundet Covid-19, gennemføres dette arrangement som online kursus

Hvornår skal du være freelancer, og hvornår skal du være selvstændig - og er der i det hele taget forskel på de to koncepter? Det kan du blive klogere på i løbet af de fem timer, BIZ Intro kurset varer.

Her kan du komme nærmere en afklaring af, hvorvidt en tilværelse som freelancer eller selvstændig er noget for dig. Vi taler om vigtigheden af at gøre det gode forarbejde - og hvordan du gør det - og hvordan du undgår de største faldgruber undervejs.

Vi taler om skat, moms, vigtigheden i at lægge et budget og kommer med gode råd til, hvordan du kan finde frem til den pris, der er rigtig i din forretning.

Vi taler også om salgsarbejdet, om netværk - og om de spørgsmål, der dukker op undervejs.

Det er fem timer, som er rigtig godt givet ud, hvis du overvejer at etablere dig som freelancer eller selvstændig.

OBS: Vær opmærksom på, at kurset er et onlinekursus og ikke et webinar. Det betyder blandt andet, at vi i udgangspunktet regner med, at du deltager i hele kurset – og har kamera på. Vi kommer til at arbejde i mindre grupper undervejs, præcis som vi ville, hvis vi havde mødtes fysisk.

Kurset bliver ikke optaget og er dermed heller ikke tilgængeligt efterfølgende.