Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Bioevent: Solens Børn

Solens Børn er dedikeret til de 152 millioner tvungene børnearbejder i hele verden. En film som har sat sig fast i min krop og er meget vigtigt film og derfor har jeg valgt den film skriver eventkoordinator for Film & Tv gruppen i DJ.

Film& Tv Gruppen

Hvornår

17. november 2021 18:45-21:10

Hvor

Grand Teatret, Mikkel Bryggersgade 8, 1460 København K.

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Arrangement

Ali og hans tre venner er gadebørn, der må ty til smårapserier for overlevelse. En dag får Ali sit livs chance, da han betros en hemmelighed om en skat begravet i nærheden. For at få adgang til skatten, må Ali og hans venner melde sig ind på Solens Skole - en velgørende institution med fokus på uddannelse af gadebørn og børnearbejdere. Her lærer gadebørnene om selvrespekt og sammenhold og mødes af en respekt, de aldrig tidligere har oplevet. I al hemmelighed graver Ali og vennerne stadig efter skatten i skolens kælder - i håbet om en bedre tilværelse.

“Instruktør Majid Majid er et koryfæ i iransk film med mange års omsorg for udsatte børn, og Sun Children er dedikeret til de 152 millioner – 152 millioner – tvungne børnearbejdere i verden.” - Filmmagasinet Ekko

⭐⭐⭐⭐ “a heart-rending story with unexpected depth of emotion”
- The Guardian

“One of Majid Majidi's very best films”
- The Hollywood Reporter