Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Bioevent: FLUGT

Film & Tv Gruppen Inviterer i samarbejde med Kreds 4 til en eksklusiv visning af den fantastiske film FLUGT

Hvornår

01. juli 2021 18:15-20:30

Hvor

Nordisk Film Biografer, Skt. Knuds Torv 15, 8000 Aarhus C.

Type

Arrangement

Den ekstremt velanmeldte film var udtaget til Cannes i 2020 og vandt World Cinema Grand Jury Prize på Sundance Film Festival 2021.

Før filmen serveres et glas vin/vand og efter filmen er der interview og Q & A med filmens instruktør Jonas Poher Rasmussen. Aftens Moderator er filmanmelder Casper Christensen.

Check-in kl. 18.15.

Filmen starter kl. 18.30

Om Filmen:

Amin er 36 år, veluddannet og succesfuld i sit karrierejob. Alt kører. Men da hans kæreste Kasper frier til ham, gribes han af angst for at give sig hen. Ingen kender nemlig hele sandheden om Amins fortid. Hvis Amin skal turde leve sit liv fuldt ud, må han tage et endeligt opgør med den hemmelighed, han som barn fik ordre om aldrig at afsløre. En hemmelighed han har båret på i mere end 20 år. Opgøret med fortiden sender Amin tilbage til en lykkelig barndom i 80’ernes Kabul i Afghanistan, hvor a-ha brager igennem på hans walkman og hvor Jean Claude Van Damme hænger på drengeværelset i familiens hus. Men han sendes også tilbage til den nådesløse borgerkrig, der forvandler den trygge og kærlige hverdag til en krigszone og splitter hans familie til atomer. En krig der sender 11-årige Amin på en farefuld flugt, som først slutter 5 år senere, da han ankommer helt alene til Danmark.

Med venlig hilsen

Pari Khadem

Næstformand, event-koordinator, 
kommunikationsansvarlig & kasserer

DJ har midler fra Ophavsretsfondens SKU-midler (sociale, kulturelle og uddannelsesmæssige formål) til at aflønne freelancere og selvstændige for at være oplægsholdere på DJ-arrangementer.