Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Bio Event - Sound of Metal

Nu har du en enestående chance for at være i biografen på den allerførste åbningsdag.

Mikkel E.G. Nielsen

Hvornår

06. maj 2021 17:40-21:00

Hvor

Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8, 1460 København K.

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Arrangement

Der er ikke flere pladser på dette event.

Sound of Metal er en dramatisk film om kærlighed til musikken, men først og fremmest om en indre rejse hos en ung mand, der taber sin identitet, da hørelsen forsvinder.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Grand Teatret på 1. åbningsdag den 6. maj, kl.17.40 - filmen starter kl.18.00.  

»Sound of Metal« er en dramafilm fra 2020 af den amerikanske instruktør Daris Marder.

’2020’ernes ‘Smagen af rust og ben’ har den britiske skuespiller og rapper Riz Ahmed i rollen som trommeslageren Ruben, der i bogstaveligste forstand er på stikkerne: han kæmper med at lægge sit misbrug bag sig og bryde igennem med musikken. Men så sker nærmest det værste, som tænkes kan. Han begynder at miste hørelsen, og det går hurtigt. Og så er gode råd dyre.’

Den danske filmklipper Mikkel E.G. Nielsen er nomineret til en Oscar for Bedste Klipning i filmen »Sound of Metal«.

Mikkel E.G. Nielsen er uddannet filmklipper fra Den Danske Filmskole i 2001. Han har de seneste 20 år været en del af produktionen som klipper på flere danske biografsucceser.

Blandt andet »Kongekabale« fra 2004 og »En kongelig affære« fra 2012. Han vandt en Robert i 2005 for sit klippearbejde med »Kongekabale«. Ann-Lind Andersen Filmanmelder og Filmjournalist vil stå for interviewet med Mikkel E.G.Nielsen og de sidste 10 minutter efter interviewet vil være Q&A fra salen.

HUSK: Fremvisning af negativ Coronatest.