Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Bar’ kom med for studiemedlemmer: Do’s and don’ts når du søger job

Klar til arbejdsmarkedet? Bare rolig, vi har dig. Vi har inviteret Tanja Nyrup Madsen, chefredaktør på Mandag Morgen, som giver dig the do’s and the don’ts, når du skal søge job som nyuddannet. Og så giver vi aftensmad.

Hvornår

28. november 2022 17:15-19:30

Hvor

Dansk Journalistforbund, Gammel Strand 46, 1202 København K. Lokalerne er Store og Lille Strand

Type

Arrangement

November er en lang og mørk måned, december er dyr og endnu mørkere - men vi vil gerne give dig noget at se frem til. Bar’ kom med er for DJ og AJKS’ studiemedlemmer, der snart er færdig med studiet, og derfor tager vi fat på disciplinen JOBSØGNING. Tag din studiekammerat under armen og bar’ kom med.

Vi præsenterer programmet:

17.15-18.00: Velkomstoplæg
Tendenser på arbejdsmarkedet for nyuddannede.

18-19.00: Do’s and don’ts i jobsøgning
Hvad er no go – set fra arbejdsgivernes perspektiv – i din jobsøgning? Tanja Nyrup Madsen, chefredaktør på Mandag Morgen, har set rigtig mange jobansøgninger. Vær med, når hun klæder dig på til tilværelsen som nyuddannet jobsøgende i mediebranchen. 
Du går fra oplægget med en klar fornemmelse af, hvad der skal til for at tiltrække den gode opmærksomhed fra din kommende chef. 

19-19.30: Moneytime
Lad os tale lidt om penge. Når du er nyuddannet, ændrer din økonomi sig – SU’en tikker ikke længere ind på kontoen og du skal måske have dagpenge fra AJKS. Vi giver dig en forsmag på de tilbud, som AJKS og DJ kan hjælpe dig med. Fx a-kasse, lønsikring, lønforhandling og meget andet.