Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Bar’ kom med – studerende og dimittender i Aarhus: Do’s and don’ts….

Klar til arbejdsmarkedet? Bare rolig, vi har dig. Kom og bliv godt forberedt til livet som nyuddannet. Vi giver aftensmad.

Hvornår

30. januar 2023 17:15-19:30

Hvor

Dansk Journalistforbund, Åboulevarden 31, 8000 Aarhus C

Type

Arrangement

Januar er en lang og mørk måned, og nytårsforsættet kører måske ikke helt på skinner - men vi vil gerne give dig noget at se frem til. Bar’ kom med er for DJ og AJKS’ studiemedlemmer, der snart er færdig med studiet, og derfor tager vi fat på disciplinen JOBSØGNING. Tag din studiekammerat under armen og bar’ kom med.

Vi præsenterer programmet:

17.15-18.00: Velkomstoplæg
Tendenser på arbejdsmarkedet for nyuddannede.

18-19.00: Do’s and don’ts i jobsøgning
Hvad er no go – set fra arbejdsgivernes perspektiv – i din jobsøgning? Eskil Jefsen, redaktionschef på Mainland, har været i alle hjørner af indholds- og produktionsområdet, bl.a. som tilrettelægger og VJ. Hør med, når han klæder dig på til tilværelsen som nyuddannet jobsøgende i mediebranchen. 
Du går fra oplægget med en klar fornemmelse af, hvad der skal til for at tiltrække den gode opmærksomhed fra din kommende chef.

19-19.30: Moneytime
Lad os tale lidt om penge. Når du er nyuddannet, ændrer din økonomi sig – SU’en tikker ikke længere ind på kontoen og du skal måske have dagpenge fra AJKS. Vi giver dig en forsmag på de tilbud, som AJKS og DJ kan hjælpe dig med. Fx a-kasse, lønsikring, lønforhandling og meget andet.


19:30: Aftensmad

Aftensmaden er som udgangspunkt vegetarisk. Skriv til lip@journalistforbundet.dk hvis du har særlige kostønsker eller allergier