Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Animate & After Effects

Lær at give dine Animate-animationer effekter som kamerabevægelser, dybdeskarphed og tekstur

Kursus i Animate

Peter Lopes

Hvornår

15. februar 2021 09:00
22. februar 2021 15:00

Hvor

København, præcis adresse meddeles de tilmeldte

Pris

Gratis, men no-show-fee på 300 kr. ved udeblivelse eller afbud efter den 10. februar 2021

Type

Kursus

Kurset afholdes 15., 16. og 22. februar 2021. Alle dage kl. 9-15.

I denne workshop på 3 dage vil du få opfrisket og udvidet dit kendskab til Animate og dets værktøjer. Der følger øvelser med til hver gennemgang, så du får afprøvet værktøjerne i praksis. Derudover kommer du til at arbejde med export og import mellem programmerne Animate og After Effects. I After Effects lærer du grundlæggende principper og tips og tricks til effekter, kamera og expressions, så du blandt andet kan give dine animationer dybdeskarphed, lyseffekter og tekstur. Vi kommer også kort omkring animation i After Effects. Til sidst lærer du at eksportere til forskellige video- og webformater fra After Effects og Media Encoder.

Animate & After Effects er for dig, som i forvejen har kendskab til Animate. Kurset er rettet mod et niveau, som svarer til at man har taget kurserne ‘Animate for begyndere’ og ‘Animate for let øvede’. Der vil være en kort opsummering af Animate i starten af kurset, men sidenhen vil vi fokusere på After Effects. Videre kendskab til After Effects kræves ikke, men det er en fordel, hvis du har snuset til programmet.

Underviseren

Peter Lopes Andersson er illustrator, animator og animationsinstruktør. Han er uddannet fra The Animation Workshop i 2010 og fra Den Danske Filmskole i 2016. Peter driver sin egen virksomhed Loonbox Films, som blandt andet producerer animationer og infofilm.

Medbring

På kurset skal du medbringe egen computer og have adgang til Adobe Animate og After Effects. For at kunne arbejde effektivt med illustrationer, er det som minimum nødvendigt at have en mus – eller optimalt et tegnebræt, da det indbyggede trackpad på din bærbare ikke vil egne sig til denne type arbejde.

Deltagelse

Kurset er gratis, og alle som arbejder professionelt med grafik, illustration, film og tv kan deltage.

Husk at give besked hurtigst muligt, hvis du må melde fra, så vi kan nå at tilbyde pladsen til en kollega.

Der vil blive opkrævet et no-show-fee på 300 kr. i tilfælde af afbud efter fristen den 10. februar 2021.

Du kan modtage rejserefusion efter gældende regler

https://journalistforbundet.dk/visuelt-forum/arrangementer-og-rejserefusion

Covid-19

Gældende retningslinjer omkring Covid-19, inklusiv evt. fritagelse for mundbind ift. åndedrætsbesvær, overholdes jævnfør bekendtgørelsen.