Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFLYST: Sygehus i krise - kom med til dialog og besøg på Regionshospitalet Gødstrup

Med afsæt i den mediestorm, som særligt akutafdelingen på Regionshospitalet Gødstrup har været i, debatterer vi samarbejde mellem presse og hospital - og hvordan en mediestorm tager sig ud set fra hospitalets kommunikationsafdeling.

Regionshospitalet Gødstrup

Hvornår

21. november 2023 17:00-19:30

Hvor

Regionshospitalet Gødstrup, Hospitalsparken 15, 7400 Herning

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Arrangement

Aktuelt har forholdet mellem presse, Region Midtjylland og regionens hospitaler været præget af højlydte skandalesager. Det gælder eksempelvis sagerne om benamputationer og for lang ventetid for patienter med mave-tarmkræft. 

På Regionshospitalet Gødstrup er det akutafdelingen som særligt har været genstand for massiv medieopmærksomhed. I januar tilkendegav speciallægerne en bekymring for patientsikkerheden. En bekymring som skiftede til andre temaer i løbet af foråret 2023 for at ende i en diskussion om ytringsfrihed for de ansatte i afdelingen og for sundhedspersonalet i Danmark generelt. 

I den forbindelse blev der også luftet frustrationer over kommunikationsafdelingens rolle og ageren. 

Med afsæt i dette inviterer DJ Kreds 5 medlemmer og kredsens praktikanter til dialog og besøg på Regionshospitalet Gødstrup, hvor vi møder chefsygeplejerske Mette Frøjk, kommunikationschef Finn Møller og SoMe-redaktør Dorthe Gærup Nielsen. 

Udover debat og dialog er der også tid til en lille rundvisning på hospitalet. 

DJ Kreds 5 serverer en let aftensmad i form af en sandwich og en sodavand.

Det er gratis at deltage, dog reserveres kr. 100 til no-show-fee, som fastholdes ved udeblivelse eller afbud efter fristen, som er den 14. november, kl. 17.00