Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFLYST: Morgenmøde for ledere: Hybrid ledelse & ledelse af hybride organisationer

Det fungerer sjældent på længere sigt, hvis vi bare siger ”nu arbejder vi hjemmefra, og det er ok med 1-2 dage om ugen, og så har vi ellers styr på vores hybride samarbejde”. Der skal mere dialog, fælles redskaber og fælles fokus til. Ellers risikerer vi dårlige hybride møder, tab af videndeling og tab af sammenhængskraft i teamet.

Hvornår

26. januar 2023 09:00-11:00

Hvor

Mellemfolkeligt Samvirke, Fælledvej 12, 2200 København N

Type

Netværksmøde

På dette morgenmøde bliver du inspireret i forhold til, hvordan man bedriver ledelse i en hybrid hverdag og organisation.

Temaer for sessionen:

Vi vil drøfte og kigge på redskaber til nogle af følgende temaer:

  • Hvad er vigtige opmærksomheder og erfaringer ift. at være leder i en hybrid organisation?
  • Hvordan arbejder man fx med balancen mellem individets præferencer og behov for at arbejde hjemmefra og fællesskabet og sammenhængskraften i teamet?
  • Hvordan kan I sikre tillid, trivsel, forventningsafstemning og god opgaveløsning i en hybrid hverdag?
  • Hvordan holder I gode møder, får oparbejdet en hybridadfærd og får skabt en god psykologisk kontrakt – på distancen vs. fysisk tilstedeværelse?
  • Hvordan kan man som leder og medarbejder sikre egen trivsel med det hybride og virtuelle arbejde?

Disse og andre temaer har Mads Schramm arbejdet med de sidste 15 år i form af oplæg, workshops, ledertræning & sparringsforløb m. ledergrupper/HR/arbejdsmiljøorganisationer mv.

Oplægsholder:
Oplægsholder er Mads Schramm, Erhvervspsykolog, cand. psych. aut. og forfatter.
Mads har arbejdet med det hybride samarbejde & virtuel ledelse i mere end 15 år.
Mads Schramm er forfatter til en lang række bøger og artikler om emnet bl.a. ”Kort & Godt om Virtuel ledelse” Dansk psykologisk forlag (2021), ”The virtual coffee break” (2018) IGI Global publisher, “Virtuel ledelse – skab resultater, synlighed og nærvær på afstand” (2011).

Mads har for nylig løst opgaver om emnet for både private og offentlige virksomheder bl.a. Udenrigsministeriet, Aarhus Universitet, Hillerød kommune, IDA, Dansk magisterforening, Mærsk og William Demant.

Målgruppe
Arrangementet er forbeholdt ledere, dvs. medlemmer, som har ledelsesansvar. Det er gratis at deltage for medlemmer.

Tilsagn
Da morgenmødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemsskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage i form af at framelde dig morgenmødet.

I samarbejde med
Arrangementet er en del af rækken af Morgenmøder for ledere under titlen 'Inspiration og værktøjer til dig som er leder.
Møderækken er arrangeret af Forbundet Kultur og Information i samarbejde med ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Dansk Journalistforbund, Dansk Psykolog Forening, Danske Scenografer, Den Danske Dyrlægeforening, DM (Dansk Magisterforening), FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere), Forbundet Kommunikation og Sprog, JA og Konstruktørforeningen, Ergoterapeutforeningen og Danske fysioterapeuter.

Forplejning
Når dørene åbnes kl. 8.30 vil der være kaffe/te og en croissant inden vi starter mødet.