Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFLYST Karrierebar - mød spirende medietalenter

Drømmer du om at blive en del af mediebranchen? Måske vil du gerne være radiovært, journalist eller kommunikatør? I så fald er dette arrangement noget for dig!

Emma Bønnelykke

Hvornår

12. maj 2022 17:00-20:00

Hvor

Gl. Strand 50

Pris

Fra 0.00 kr.

Type

Gå-hjem-møde

DJ inviterer til dette års Karrierebar for studerende og nyuddannede

Vi har til dette særlige arrangement inviteret tre spirende medietalenter, som vil fortælle deres vej ind i branchen. De deler ud af sjove og faglige historier fra deres arbejdsliv og giver gode råd, til hvordan man bliver en del af mediebranchen.

Der vil efterfølgende serveres gratis mad og drikke - og være tid til en god snak i baren.

Arrangementet afholdes i DJ's lokaler på Gammel Strand i Indre By. 

Medietalenter: 

Det første medietalent er Jens Malthe Næsby, radiovært på programmet Sex IRL - med Sol og Jens Malte, DR LYD​. Han studerer samtidig TV- og Medietilrettelæggelse på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Det andet medietalent er Nina Terese Rask. Nina har været en del af DRs Talenthold, og laver nu podcast og satire på P3. Derudover arbejder hun også som skuespiller, og kan blandt andet ses i TV2 serien ”Sex”.

Tredje medietalent er Maya Tekeli, som er journalist hos Frihedsbrevet og tidligere vært på radioprogrammet Det Lille Mememageri på Radio24syv. Maya studerer samtidig Journalistik på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Program:

17:00 - Dørene åbner og velkommen

17:15 - Talk del 1

18:00 Pause

18:15 Talk del 2

19:00 Bar og mad

20:00 Tak for i dag

Obs vi har kun 50 pladser som bliver fordelt efter princippet først til mølle.