Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFLYST: 8. marts 2020: Workshop i Digitalt Selvforsvar

Har du været udsat for digital chikane? Du er ikke alene. Kom med til workshop om digitalt selvforsvar på Kvindernes Internationale Kampdag og få tip til, hvad du kan gøre, når chikanen rammer.

Workshop i digitalt selvforsvar

Rikke Ahm

Hvornår

08. marts 2020 16:00-18:00

Hvor

Dansk Journalistforbund, Gl. Strand 46

Pris

Gratis - noshow-fee på 100 kr.

Arrangementet er desværre aflyst!!

Er du et af de mange DJ-medlemmer, der er blevet udsat for digital chikane? Det kan være vrede læsere, der skriver til din arbejdsmail, trolde, der spammer dine sociale medier eller noget helt tredje. Alt for mange journalister, kommunikatører og andre mediearbejdere oplever denne type chikane, og langt de fleste af dem, der rammes, er kvinder eller minoritetspersoner.

Når chikanen rammer, er det vigtigt at vide, at du ikke er alene. På Kvindernes Internationale Kampdag kan du derfor komme til selvforsvarsworkshop mod digital chikane hos Dansk Journalistforbund – medier og kommunikation. 

Maia Kahlke Lorentzen, der er forfatter til bogen Kan Trold Tæmmes om digital chikane, giver tip til hvad vi kan gøre, når troldene angriber, både hver for sig, og sammen. Workshoppen er også opstartsmøde i DJ's digitale selvforsvarsgruppe, hvor medlemmer, der bliver udsat for chikane, kan støtte hinanden.

Workshoppen er for medlemmer af DJ, der er blevet udsat for, eller frygter at blive udsat for, digital chikane. 

Der er kaffe, the og kage.