Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Workshop for ledere: Håndter stress hos medarbejderen (København)

Bliv klædt på til at gribe det vigtige ledelsesansvar og arbejde med at forebygge og håndtere stress blandt medarbejderne.

Ledere i DJ

Hvornår

14. maj 2018 08:30-12:30

Hvor

Akademikernes Tårn, Lindevangs Alle 2, lokale 3-1.sal, Frederiksberg

Pris

Gratis at deltage. Åben for medlemmer af Specialforeningen Ledere i DJ

Type

Workshop for ledere

Forebyg og håndter stress hos dine medarbejdere og reducer sygefraværet

Stress hos medarbejdere er en udfordring, som ledere i dag er nødt til at forholde sig til. Selv mindre stresssymptomer fører hurtigt til nedsat performance, og langvarigt sygefravær resulterer i store udgifter. Vil du gerne blive bedre til at forebygge samt håndtere stress hos dine medarbejdere og nedbringe sygefraværet? Så er denne workshop noget for dig.

Workshoppen gennemføres af Malene Friis Andersen, som er forsker, organisationspsykolog og forfatter til en række bøger og videnskabelige udgivelser om stress. Herunder den anmelderroste lederbog ”Stop Stress – Håndbog til ledere” (Andersen & Kingston 2016), som er kåret til Årets ledelsesbog.

Det får du ud af workshoppen
Du den nyeste forskning om arbejdsrelateret stress, og du får klare anvisninger og redskaber til, hvad du kan gøre i de forskellige faser fra trivsel til stress, som dine medarbejdere kan befinde sig i. Du får en samtalemodel til at tage samtalen med den stressramte medarbejdere, og du får indblik i, hvordan du får en stresssygemeldt medarbejder tilbage til arbejdet – og passer på teamet imens.

Kurset veksler mellem oplæg fra Malene Friis Andersen, dialog om udvalgte tematikker i mindre grupper og diskussioner i plenum. Pointerne relateres hele tiden til ledernes muligheder for at omsætte viden til praksis.

Underviser
Malene Friis Andersen, er ph.d. og autoriseret psykolog. Hun arbejder som selvstændig organisations-psykolog samt som forsker i stress, sygefravær, ledelse, tilbagevenden til arbejdet samt social kapital på Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA).

Tilmeld dig senest tirsdag den 1. maj 2018.

Målgruppe: Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer, som har ledelsesansvar og som er medlem af Specialforeningen Ledere i DJ.

Sådan ansøger du om medlemskab.
 

Deltagergebyr: Det er gratis at deltage. Der er begrænset antal deltagerpladser.

Der vil være let forplejning undervejs.

Workshoppen udbydes i et samarbejde mellem:
Bibliotekarforbundet i samarbejde med DM (Dansk Magisterforening), Dansk Psykolog Forening, Den Danske Dyrlægeforening, JA, ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere), Dansk Journalistforbund og Forbundet Kommunikation og Sprog.

Privat

Malene Friis Andersen