Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT: Webinar: Udnyt din ubevidste intelligens og bliv mere kreativ på jobbet

Hvordan kan du bruge dine drømme om natten til at øge din arbejdsglæde og gøre dig til en større ressource arbejdsmæssigt? Det lærer forsker og forfatter Michael Rohde dig på dette webinar om at udnytte din ubevidste intelligens.

Udnyt din ubevidste intelligens

Michael Werge

Hvornår

14. november 2019 09:00-10:00

Hvor

Online

Pris

Gratis

Type

Webinar

Informations- og kommunikationsfeltet, og måden vi arbejder på i det, er under opbrud.

For mange fører det til mere løse tilknytninger til jobmarkedet i form af projektansættelser, freelancearbejde med videre. På samme tid opleves et stort skifte i tempoet – vi skal nå mere, og har mindre tid til det.

Alt dette kan resultere i et større stressniveau, måske affødt af en større og voksende følelse af usikkerhed.

Ved at udnytte din ubevidste intelligens (i form af dine natlige drømme), vil du for det første opleve en helt anden og vild kreativitet i løsningen af dine opgaver. Du vil også i højere grad forstå og mærke hvor meget du har at byde på (oftest mere end du tror), og du vil også turde være så god som du reelt er (i stedet for at gå og gemme dig, og gøre det de andre gør). Ikke mindst vil du i højere kunne navigere – og stå fast – i de forandringer og udfordringer dit arbejde, og livet, giver dig.

Kom med til dette webinar, hvor forfatter og forsker i ubevidst intelligens Michael Rohde (cand.merc. og bachelor i psykologi) lærer dig at udnytte din ubevidste intelligens.

Michael har modtaget Berlingske Nyhedsmagasins talentpris for sine evner som formidler, og har også udgivet bogen ”Sådan forstår du dine drømme” på Dansk Psykologisk Forlag.