Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Webinar - Lynintroduktion til coaching og facilitering

Er du nysgerrig på, hvordan du skaber gode samtaler med effektive resultater? På dette webinar fokuserer vi på den professionelle samtale, og du får en lyn-introduktion til coaching, konflikthåndtering, feedback og facilitering af gode processer.

Gitte Svanholm

Thomas Tolstrup

Hvornår

11. april 2019 09:00-10:00

Hvor

Webinar Vis på kort

Pris

Gratis for medlemmer

Vær med når ledelsesrådgiver og udviklingskonsulent Gitte Svanholm giver sit bud på, hvordan du kan navigere bedre i vanskelige samtaler - og hvorfor det er vigtigt at tage konflikterne. Du får nogle konkrete værktøjer til at skrue arbejdsglæden i vejret.

Gitte Svanholm er journalist, ICC-certificeret coach og teamcoach og har en master i organisationspsykologi. Hun har tidligere været journalist på Politiken og HR- partner i Novo-Nordisk, driver i dag selvstændig kursus- og konsulentvirksomhed ”Svanholm Coaching” med fokus på ledelse, teamudvikling, trivsel og gode relationer. Gitte skriver fagbøger og blogger om ledelse.

Webinaret er en smagsprøve på kurset ”Den professionelle samtale: bliv skarp på coaching, konflikthåndtering, feedback og facilitering” som Gitte gennemfører for Mediernes Efteruddannelse den 3. – 5. april 2019 og igen 9. - 11. september 2019 på Holbæk Havn og opfølgning i Kbh. 24/10 + 12/12 2019.