Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Afholdt webinar: Gøder bullshit jorden - eller stinker det bare? Oversættelse af organisatoriske bullshitord til noget med værdi

Et webinar hvor vi skyder bullshitord i organisationer ned, og afsøger hjørner af reel værdi og væsentlighed bag dem. Og et webinar hvor vi også forklarer hvorfor de bullshit-begreber er så sejlivede - og kommer med bud på mere dækkende og virksomme begreber.

Coverbillede

DJ

Hvornår

10. februar 2021 10:00-12:00

Hvor

Online

Pris

Gratis for medlemmer

Type

Webinar

Webinaret tager os igennem tre temaer af bullshitord, hvor vi kigger bag om begrebet - dræber det - og sammen med deltagerne finder alternativer. Som deltager er man også velkommen til at indtage en kritisk holdning til de to oplægsholderes ordvalg. Bullshit?

De tre temaer fader indenfor:

  1. Strategi og forandring
  2. Ledelsen om medarbejderne
  3. Medarbejderne om ledelsen

Begreber såsom disse vil blive taget under kærlig behandling: Pseudoarbejde, forandringsparat, agil, robusthed og work-life-balance. Og hvad med fake news?

Oplægsholderne Klaus Bakdal og Rasmus Visby er begge selvstændige konsulenter og løser blandt andet opgaver indenfor teamsamarbejde, ledelse, personlig udvikling, projektkultur og organisationsprocesser.

Dette webinar er finansieret af ophavsretsfondens SKU-midler.

DJ har fået 150.000 kr. fra Ophavsretsfondens SKU-midler (sociale, kulturelle og uddannelsesmæssige formål) til at aflønne freelancere og selvstændige for at være oplægsholdere på DJ-webinarer. Oplægsholderne har en særlig evne, viden eller indsigt, de gerne vil dele med DJs medlemmer, men har ikke nødvendigvis erfaring med webinarformen.

Vi optager webinaret og sender link til optagelse og slides til alle tilmeldte. Optagelse og slides kommer siden til at ligge på DJs website bag medlemslogin: 

https://journalistforbundet.dk/afholdte-webinarer-oversigt