Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Videoredigering med iMovie for studerende

Vil du vide noget om hvorledes du let og enkelt kan lære at redigere, klippe flere klip sammen og sætte lyd på dine egne optagelser med iMovie - så er dette kurset for dig. Kurset er resultat-orienteret, så du lærer tv-verdenens tommelfinger-regler og fif, som skaber struktur og energi i dit journalistiske indslag. Kurset er målrettet studerende.

Kursus i videoredigering med iMovie

Hvornår

25. oktober 2017 17:00-21:00

Hvor

DJs kursuslokale Gl. Strand 50, stuen, København

Pris

Gratis for studerende, der er medlem af DJ

Type

Kursus

Vil du vide noget om hvorledes du let og enkelt kan lære at redigere, klippe flere klip sammen og sætte lyd på dine egne optagelser med iMovie - så er dette kurset for dig.

På iMoviekurset lærer du at skabe dine egne videoer i professionel kvalitet. Du lærer at sætte klip sammen, tilføje musik og effekter til dine egne optagelser, og udgive din film på bl.a. YouTube og Facebook.

På kurset bliver du bliver fortrolig med iMovie, som er et intuitivt program, der kan skabe professionelle resultater. Du lærer det grundlæggende og vigtigste i iMovie, og præsenteres også for programmets avancerede video-redigerings funktioner.

Kurset er resultatorienteret, så vi lærer dig tv-verdenens tommelfinger-regler og fif, som skaber struktur og energi i dine journalistiske indslag:

Vi arbejder med interview, reportage og montage, så du selv kan fremstille fængende journalistiske indslag efter kurset.

Efter kurset kan du skabe dine egne videoer, klar til visning på net og skærm.

Du skal huske din egen mac med iMovie installeret.

Tilmeldning er nødvendig.