Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

AFHOLDT. Tag hånd om din karriere - bliv heldig med vilje

Dette er kurset for dig, der ikke aner, hvad du vil – eller ikke aner, hvordan du får det, du vil.

Carsten Ingemann byggesten

Carsten Ingemann

Hvornår

08. januar 2019 09:30-15:00

Hvor

Kursuslokalet, Gammel Strand 50, st. Vis på kort

Pris

Gratis for medlemmer af DJ

Type

Forløb over 2 dage 8. januar kl. 9.30-15 og 22. januar kl. 10-15

Måske er du opsagt eller ledig. Måske keder du dig. Eller måske kan du næsten ikke få luft, fordi du kan mærke, at du og dit job ikke (længere) passer sammen.

Uanset dit udgangspunkt er det sundt – og nødvendigt – indimellem at tage hånd om din karriere og udsætte din markedsværdi for et reality check. Eller sagt med andre ord: Hvorfor skal nogen ansætte dig?

Sammen har vi to kursusdage, og tiden bruger vi på at afklare dine kompetencer, præferencer og mål. Vi taler om kunsten at netværke (jo, det virker). Vi øver elevatortaler, vi udfordrer hinanden, og vi spiller dart (sådan i overført betydning). Men mest af alt sætter vi fokus på, hvad det egentlig er, du drømmer om rent arbejdsmæssigt.

Målet er, at du er meget skarpere på, hvad du vil – og hvordan du kommer derhen (og hvordan du slet ikke kommer derhen). Helt konkret lærer du at sætte dig de mål og lægge de planer, der er rigtige for dig. Og du går fra kurset med en handleplan, der passer til netop dig.

Vigtigt: Du skal være indstillet på at give og få feedback, reflektere over dig selv, dine drømme og valg – samt løse hjemmeopgaver mellem de to kursusdage (8. januar kl. 9.30-15 og 22. januar kl. 10-15).

Der vil være te/kaffe og frokost.