Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. SPOTLIGHT: Film & pizza med KaJ

KaJ inviterer til filmaften i Frøberts audi.

Spotligt: Film & pizza med KaJ

Jakob Carlsen

Hvornår

14. februar 2017 18:00-21:00

Hvor

Frøberts audi, DMJX, Olof Palmes Alle 11 i Aarhus Vis på kort

Pris

Kr. 20,-

Type

Filmaften

Fra og med mandag den 13. februar kl. 12.00 er tilmeldingen bindende og pengene refunderes ikke ved et eventuelt afbud herefter.

Kom og se filmen Spotlight, hør lidt om vores kurser det kommende semester og få en bid pizza med dine studiekammerater.

For at vi kan holde udgifterne en smule nede, så beder vi dig lægge en 20’er for at spise med. Så er der til gengæld også pizza og drikkevarer ad libitum <3.

Du kan enten betale ved at tilmelde dig her, eller bare dukke op og mobilepay’e en 20’er i døren.

Hvis du ikke er medlem af DJ/KaJ, så koster det 100 kr. at deltage. Men du er velkommen til bare at betale en 20’er og så kan vi melde dig ind i døren.

Om filmen:
Spotlight (2015). Den sande historie om, hvordan avisen The Boston Globe afslørede en massiv skandale om børnemisbrug, og hvordan det blev skjult af det lokale katolske ærkebispedømme, noget der rystede hele den katolske kirke til bristepunktet. Filmen er et tæt portræt af den journalistiske arbejdsmetode i gravergruppen på The Boston Globe og er således et godt bud på at blive den nye journalistfilmklassiker efter Alle præsidentens mænd fra 1976.