Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

AFHOLDT. Praudas Festival for nye medier

Kom med til den årlige festival for nye medier og mød de mest spændende initiativer og iværksættere på medie- og kommunikationsområdet. DJ-medlemmer får 200 kr. i rabat på billetten.

Festival for nye medier

Prauda

Hvornår

27. september 2018 09:00-16:30

Hvor

Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, 1602 København

Pris

499 for DJ-medlemme

Årets program for Praudas Festival for nye medier dækker en række af de mest spændende tiltag i Danmark og bliver krydret med indsigter fra nogle af de mest spændende internationale pionerer.

I år skal vi tale om nyhedsbreve, sponsoreret indhold og diskutere fremtiden for journalistisk indhold med blandt andre: Really Good Emails, Google, Khartoon! by KhalidAlbaihFøljetonOther StoryHeartbeatsAtlas MagasinWakieWakie, MUST, NotallmailsZetlandPOV internationalIngeniørenKoncentratLivemagasinet Aarhus, Trint og flere.

Som noget nyt vil vi i forbindelse med festivalen på Bremen Teater tilbyde workshops før og efter selve festival-dagen: Really Good Emails og Føljeton tilbyder en masterclass om at skrive nyhedsbrev, mens ATLAS tilbyder en dag i den litterære og kulturjournalistikkens tegn, hvor ATLAS’ redaktører og skribenter vil styrke din evne til at skrive fængende, originalt og dybdeborende om det, der rører sig i tiden.

DJ er partner på festivalen, og du får som DJ-medlem 200 kr. i rabat på selve festivalen, samt 200 kr. i rabat på workshop.

Læs mere om festivalen på facebook