Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Praudas Festival for nye medier

Kom med til den årlige festival for nye medier og mød de mest spændende initiativer og iværksættere på medie- og kommunikationsområdet. DJ-medlemmer får 200 kr. i rabat på billetten.

Festival for nye medier

Prauda

Hvornår

27. september 2018 09:00-16:30

Hvor

Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, 1602 København

Pris

499 for DJ-medlemme

Årets program for Praudas Festival for nye medier dækker en række af de mest spændende tiltag i Danmark og bliver krydret med indsigter fra nogle af de mest spændende internationale pionerer.

I år skal vi tale om nyhedsbreve, sponsoreret indhold og diskutere fremtiden for journalistisk indhold med blandt andre: Really Good Emails, Google, Khartoon! by KhalidAlbaihFøljetonOther StoryHeartbeatsAtlas MagasinWakieWakie, MUST, NotallmailsZetlandPOV internationalIngeniørenKoncentratLivemagasinet Aarhus, Trint og flere.

Som noget nyt vil vi i forbindelse med festivalen på Bremen Teater tilbyde workshops før og efter selve festival-dagen: Really Good Emails og Føljeton tilbyder en masterclass om at skrive nyhedsbrev, mens ATLAS tilbyder en dag i den litterære og kulturjournalistikkens tegn, hvor ATLAS’ redaktører og skribenter vil styrke din evne til at skrive fængende, originalt og dybdeborende om det, der rører sig i tiden.

DJ er partner på festivalen, og du får som DJ-medlem 200 kr. i rabat på selve festivalen, samt 200 kr. i rabat på workshop.

Læs mere om festivalen på facebook