Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Pas på dig selv

DJ tilbyder to dages træning i at passe på dig selv i en medie- og kommunikationsbranchen under store forandringer. Du får redskaber til at forebygge og håndtere stress. Du får viden om hvad forandringer gør ved dig. Du får træning i at forstå konflikter i arbejdslivet og håndtere konflikter, så de ikke udvikler sig.

Pas på dig selv

Jakob Carlsen Kvinde med åbne arme_stor

Hvornår

24. januar 2017 10:00-16:00

Hvor

DJ, Gl. Strand 50, København

Pris

Gratis for medlemmer af DJ

Type

Kurset er over 2 dage den 24. januar + 20. marts 2017

"Et brugbart kursus, teorien omkring stress og vores fag var spændende og god i forhold til, at man skal være ekstra obs på sig selv i mediebranchen. Øvelsen omkring at sige nej, hjælp og skidt pyt var rigtig god og brugbar!"

Tidligere kursist

 

 ”Det, der betød mest for mig, var samtalerne med de andre. De små gruppearbejder, hvor vi åbnede os for hinanden og fandt ud af, at vi ikke var så mærkelige hver i sær.”

Tidligere kursist

 

Forandringer er et vilkår i mediebranchen lige nu. Stadige forandringer kan give stresssymptomer, manglende arbejdsglæde, mindre trivsel og kan give grobund til konflikter – enten med egne værdier eller med chefer, kolleger, kunder og samarbejdspartnere.

Du får viden om, hvad forandringer gør ved mennesker.

Du lærer at mærke stresssymptomer hos dig selv – og se dem hos andre. Du lærer, hvordan du håndterer og hvordan du forebygger stress.

Du får indsigt i hvordan din personlige konflikt stil er, og du lærer at håndterer konflikter, så de ikke får lov at udvikle sig uhensigtsmæssigt.

Du får værktøj til planlægge din tid bedre – så der også bliver tid til at passe dig selv i en travl hverdag.

Kurset vil give dig:

  • Bedre planlægning af din tid
  • Redskaber til at håndtere konflikter
  • Bedre balance mellem dig selv, dit arbejde og din fritid
  • Give overskud til at kunne være mere for dig selv og for andre

Hvem henvender kurset sig til og hvem kan deltage?

Alle der er i arbejde, og har lyst til at lære at passe bedre på sig selv.

Underviser:

Underviser er DJ’s stress- og konfliktrådgiver Eva Jakobsen, der har haft over 500 individuelle samtaler med stress ramte kolleger fra mediebranchen – og kommunikationsbranchen. Hun underviser i Stress- og konflikthåndtering, samt holder oplæg om stress- og konflikthåndtering på arbejdspladser, i kredse og specialgrupper.

Kurset er over to dage (24.1.+20.3.2017) med ca. 1 måned imellem, så du har mulighed for at øve dig i at bruge dine nye redskaber.

Frokost

Frokost ca. kl. 12.00 og der er i løbet af dagen adgang til kaffe/te/vand og frugt.