Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Nyuddannet? Skriv dig til en jobsamtale AFLYST

Mange af DJ - Medier & kommunikations medlemmer er gode til at skrive. Men de fleste af os kan blive bedre til at skrive en iøjnefaldende og effektiv jobansøgning. Kurset handler om at forbedre dine muligheder for at komme øverst i bunken hos arbejdsgiverne, når du søger job. KURSET ER DESVÆRRE AFLYST PGA FOR FÅ TILMELDTE

Nyuddannet? Skriv dig til en jobsamtale

Hvornår

10. april 2018 15:00-18:00

Hvor

Dansk Journalistforbund, Åboulevarden 31, 8000 Aarhus C Vis på kort

Pris

Gratis - no-show-fee på 100 kr.

Type

Kun for studerende og nyuddannede der er medlem af DJ

Mange af DJ - Medier & kommunikations medlemmer er gode til at skrive. Men de fleste af os kan blive bedre til at skrive en iøjnefaldende og effektiv jobansøgning. Dette er en særlig udfordring, når du er nyuddannet og søger dit første job. Spørgsmål som ”Hvordan bygger jeg mit CV op, når jeg ikke har så meget erfaring endnu?” eller ”Hvordan skriver man en målrettet ansøgning, og hvor lang skal den være?” er helt naturlige for dig, der måske søger dit første job.

Hvad får du med dig fra dette kursus?

Dagen handler om at forbedre dine muligheder for at komme øverst i bunken hos arbejdsgiverne, når du søger job. Vi fokuserer på, hvordan du skriver et målrettet CV som nyuddannet, når erfaringerne er mere sparsomme. Og hvad er det vigtigste, arbejdsgiverne skal vide, når de læser dit CV? Vi fokuserer på, hvordan du laver en ansøgning, der springer i øjnene og bringer dig til samtale. Du får inspiration til at skrive både personligt, konkret, virksomhedsrettet og om fremtiden.

På kurset vil du møde andre nyuddannede og studerende, som er i samme situation. Da vi bruger hinanden som sparringspartnere, skal du være indstillet på at give og modtage feedback.

Underviser Adina Vind

En vigtig del af kurset er personlig feedback på konkrete ansøgninger.

Det er en forudsætning for deltagelse, at du i forvejen har fremsendt en jobansøgning med tilhørende CV samt jobopslag til djkt@journalistforbundet.dk senest den 3. april 2018.

KURSET ER DESVÆRRE AFLYST