Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Nyuddannet? Skriv dig til en jobsamtale

Kurset er kun for studerende og nyuddannede.

Jobsamtale

DJ

Hvornår

20. november 2018 16:00-19:00

Hvor

Dansk Journalistforbund, Gammel Strand 46, Kbh K

Pris

Gratis - 100 kr. No-show fee - Frist for afbud: Dagen før kl. 12

Type

Kursus for nyuddannede

Mange af DJ’s medlemmer er gode til at skrive. Men de fleste af os kan blive bedre til at skrive en iøjnefaldende og effektiv jobansøgning. Dette er en særlig udfordring, når du er nyuddannet og søger dit første job. Kom til dette gå hjem-møde og bliv knivskarp på at skrive jobansøgninger, der kan hjælpe dig til jobsamtaler.

Spørgsmål som ”Hvordan bygger jeg mit CV op, når jeg ikke har så meget erfaring endnu?” eller ”Hvordan skriver man en målrettet ansøgning, og hvor lang skal den være?” er helt naturlige for dig, der måske søger dit første job.

Hvad får du med dig fra dette kursus?

Dagen handler om at forbedre dine muligheder for at komme øverst i bunken hos arbejdsgiverne, når du søger job. Vi fokuserer på, hvordan du skriver et målrettet CV som nyuddannet, når erfaringerne er mere sparsomme. Og hvad er det vigtigste, arbejdsgiverne skal vide, når de læser dit CV? Vi fokuserer på, hvordan du laver en ansøgning, der springer i øjnene og bringer dig til samtale. Du får inspiration til at skrive både personligt, konkret, virksomhedsrettet og om fremtiden.

På kurset vil du møde andre nyuddannede og studerende, som er i samme situation. Da vi bruger hinanden som sparringspartnere, skal du være indstillet på at give og modtage feedback.

Ca en uge inden kursusstart skal du sende en ansøgning og CV til os, da vi skal bruge den i undervisningen. 

Kurset er kun for studerende og nyuddannede.

Frist for afbud: 19. november kl. 12:00