Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Nyuddannet? Kom godt fra start

Kurset er kun for studerende og nyuddannede.

Nyuddannet

DJ

Hvornår

08. november 2018 10:00-15:00

Hvor

Dansk Journalistforbund, Gammel Strand 50, Kbh K

Pris

Gratis - 100 kr. No-show fee - Frist for afbud: Dagen før kl. 12

Type

Kursus for nyuddannede

I DJ møder vi mange nyuddannede og studerende, som er i tvivl om, hvordan de skal ”lande” deres første job. Efter flere år på skolebænken kan det nemlig være en særlig udfordring at bide sig fast til arbejdsmarkedet og samtidig sætte ord på egne kompetencer, forHvad vil jeg egentlig nu?” og ”Hvad er jeg særligt god til?”. For de fleste af os kan det ikke gå hurtigt nok med at få det første job og komme i gang med at bruge alt, hvad vi har lært. Vi skyder derfor med spredehagl i vores jobsøgning – men rammer sjældent noget. For at komme godt fra start skal du vide, hvad der er dit bullseye. Alt det og meget mere, skal vi snakke mere om på dette kursus i Dansk Journalistforbund.

Hvad får du med dig fra dette kursus?

Dagen handler om at komme godt fra start i dit arbejdsliv. Vi fokuserer blandt andet på, hvordan du kan blive endnu bedre til at spotte og sætte ord på egne kompetencer og mål. Herudover arbejder vi med forskellige strategier til at blive en bedre jobsøger og dermed optimere dine muligheder for snart at lande i dit første job.

På kurset vil du møde andre nyuddannede og studerende, som er i samme situation. Da vi bruger hinanden som sparringspartnere, skal du være indstillet på at give og modtage feedback.

Kurset er for dig, der er uddannet indenfor det seneste år eller snart bliver færdig med din uddannelse.

Kurset er kun for studerende og nyuddannede.