Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Nagieb Khaja, bajere og bestyrelsesvalg

DER ER FORÅR I LUFTEN. Det betyder, at det er ved at være tid til generalforsamling i din lokale studenterforening, DJKU – og vi glæder os! Vi har linet et super interessant oplæg op med den skarpe journalist Nagieb Khaja, som vil fortælle om sine erfaringer fra krigszonerne.

Coverlogo

Hvornår

20. april 2017 16:30-20:00

Hvor

Gammel Strand 46, 1202 København K

Pris

Gratis

Type

Generalforsamling + oplæg

Vil du være med til at arrangere fede events for dine studievenner, og har du en aften om måneden at give af? Vil du måske snuse lidt til bestyrelsesarbejde i en faglig studenterorganisation? Eller vil du bare gerne være med, når Nagieb Khaja deler ud af sine oplevelser som krigsreporter?

Lige meget hvad, så synes vi, at du skal komme med til DJKU’s generalforsamling i april! Festligheden foregår d. 20. april 2017, og ALLE ER VELKOMNE! 

Vi gir’ pizza, vi gir’ øl, og vi håber at se så mange som muligt til valg af den nye bestyrelse – vi glæder os!

OPLÆG: NAGIEB KHAJA OM DOKUMENTARISME OG KRIGSREPORTAGE

Vi starter festlighederne med et spændende oplæg fra den kendte dokumentarist Nagieb Khaja. Nagieb er forfatter, krigsjournalist og dokumentarist, og er to gange i karrieren blevet indstillet til den prestigefyldte Cavlingpris. Han er især blevet kendt for sine skærende fortællinger om hverdagen for familier i et sønderbombet Syrien, og sine skildringer af en række Taliban-folk, han opholdt sig med i seks dage. 

Nagieb vil fortælle om sine arbejdsmetoder, karrierevej og oplevelser som reporter i en verden hærget af krig. Oplægget sluttes til sidst af med en åben spørgsmålsrunde.

EFTER NAGIEB KHAJAS oplæg vil formandskandidat Rune Djurhuus fortælle om sine erfaringer med bestyrelsesarbejdet og de spændende muligheder, det giver, hvorefter vi til slut vil gennemføre den formelle konstituering af ny formand, næstformand og bestyrelse. 

SÅ! Vil du være med til at bestemme, hvordan din lokalforening skal sammensættes – og måske endda selv stille op til bestyrelsen? Så er det nu, du har chancen. 

DIN STEMME TÆLLER – så sæt allerede nu kryds i kalenderen 20. APRIL 2017.

Vi glæder os HELT VILDT til at se en masse studerende til forårets vigtigste begivenhed i DJKU.

OBS! For at sikre os, at der er nok øl, vand, pizza og snacks til alle, bedes du venligst tilmelde dig eventet her på Facebook, og hvis du er medlem, også på hjemmesiden. 

Ses vi?!


PROGRAM


16.30-17.00: Netværk, lækre velkomstdrinks og snacks
17.00-17.45: Oplæg ved Nagieb Khaja
17.45-18.00: Spørgsmål og kommentarer til Nagieb
18.00-18.15: Pause med kaffe og kage
18.15-19.00: Oplæg ved formandskandidat Rune Djurhuus samt valg af ny formand, næstformand og bestyrelse
19.00-20.00: Afslutning med pizza og øl