Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Morgenmøde for ledere: Nærværende ledelse

Hvordan sikrer du som leder, at ledelse ikke bare forbliver et begreb, men noget der lever i virkeligheden?

Morgenmøde for ledere: Nærværende ledelse

Tonni Brastgaard

Hvornår

29. maj 2019 09:00-11:00

Hvor

Akademikerhuset, Lindevangs Alle 2, 2000 Frederiksberg Vis på kort

Pris

Gratis

Type

Morgenmøde

Morgenmødet for forbeholdt medlemmer af Ledere i DJ

Bliv mere bevist om og få nogle konkrete metoder og værktøjer til, hvordan du praktiserer hverdagsledelse og benytte de mange kontaktpunkter i løbet af en dag til at udøve ledelse.

På dette morgenmøde vil Stig Kjeldsmark fra Promentum A/S koble touchpoints med motivation, sparring og feedback. 

Touchpoints i hverdagsledelse handler om at benytte de mange kontaktpunkter i løbet af en dag til at udøve ledelse. Det handler om at gøre ledelse til noget, der lever i virkeligheden. Indlægget gør op med den traditionelle måde at tale udvikling på med medarbejderne. Stig Kjelsmark er ikke tilhænger af MUS-samtaler men mener at udvikling og udviklingssnak skal foregå hele tiden. 

Med dette udgangspunkt sætter Stig fokus på motivation, og hvad det gør for motivationen, at du som leder er tæt på dine medarbejdere og nærværende – OG at du kommer så tæt på, at feedback bliver en naturlig del af dit daglige ledelsesarbejde. 

Der bliver god plads til refleksion og videndeling omkring ledelsesmæssige udfordringer i hverdagens ledelse.

Oplægsholder er Stig Kjeldsmark. Stig er 52 år -  seniorkonsulent og ledermentor hos Promentum A/S. Stig har mere end 10 års erfaring med ledelse og forandringsprocesser fra den financielle branche. Derudover har Stig 3 års erfaring som ledermentor for både mellemledere og direktører. Stigs nysgerrighed på mennesker afspejler sig blandt andet i hans tilvalg af uddannelser der tæller blandt andet NLP Practitioner, Business coach, Mastercoach og en igangværende stresscoach uddannelse.

Vi åbner dørene kl. 8.30 og serverer kaffe/te og en croissant, inden vi starter morgenmødet.