Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT: Morgenmøde for ledere: Motivation på formel - lederens 7-trins skala

På dette morgenmøde for ledere giver vi dig opskriften på at skabe mere motiverede medarbejdere.

Morgenmøde for ledere: Motivation på formel - lederens 7-trins skala

Kim Dahl - Effect photo

Hvornår

18. september 2019 09:00-11:00

Hvor

Akademikerhuset, Åboulevarden 23, 2. sal, 8000 Aarhus C Vis på kort

Pris

Gratis

Type

Morgenmøde

Arrangementet er forbeholdt medlemmer af Ledere i DJ

Mange arbejdspladser har fokus på målsætninger, resultater og performance samt på at få alle medarbejdere til at forstå disse mål. Det er helt rigtigt at sætte sig høje mål. Men den store forskel kommer ikke af målsætningen i sig selv – den kommer af at tale om daglige indsatser, vedvarende motivation og fokus på en arbejdsdag i trivsel.

I mange år har man brugt analogier mellem elitesport og erhvervslivet. Det har man gjort, fordi der er mange paralleller, hvor man kan sammenligne en sportsudøver eller et hold med en leder eller en hel virksomhed eller organisation. 

Ulrik Lynge arbejder til dagligt med nogle af de dygtigste sportsfolk herhjemme, lige fra nogle af vores forskellige landshold til fodboldhold og til individuelle atleter der skal præstere på højeste niveau. Samtidig inspirerer han en lang række af landets virksomheder, hvor fokus er rettet mod at skabe størst mulig motivation og overskud i det daglige, med bedst mulige indsatser, både for ledere og medarbejdere.

Ulrik Lynge arbejder med at sætte ”motivationen på formel" for at optimere indsatsen på en række motivationsparametre på netop din arbejdsplads. På morgenmødet får du et enestående indblik i, hvad der skaber motivation både hos dig som leder, hos dine kolleger og medarbejdere og helt generelt som mennesker. 

Kom og hør et motiverende oplæg, med garanteret værdi. Det starter hos ledelsen og mærkes hos medarbejderne!

Oplægsholder er motivationsekspert Ulrik Lynge, anerkendt foredragsholder, personaleudvikler og mentaltræner, som har sat hele sit arbejdsliv ind på at bringe mennesker i fremdrift. Han har en bred erfaringsmæssig baggrund - se mere på ulriklynge.dk. 

Vi åbner dørene kl. 8.30 og serverer kaffe/te og en croissant, inden vi starter morgenmødet.