Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Morgenmøde for ledere: 360 graders mundtlig lederkommunikation

Skab mening, sæt retning og få folk til at følge dig

Ledere i DJ

Niels Bergmann

Hvornår

08. marts 2018 09:00-11:30

Hvor

Kommunikation og Sprog, Hauser Plads 20, 3.sal, 1127 København K.

Pris

Gratis at deltage. Åben for medlemmer af Specialforeningen Ledere i DJ

Type

Morgenmøde for ledere

Det er i din daglige, mundtlige kommunikation med dine medarbejdere, at du skaber tillid. Det er her, du for alvor kan gøre det tydeligt for dine medarbejdere, hvor I skal hen og hvorfor det er vigtigt. Det kræver strategiske kommunikationsværktøjer at forme dine budskaber, så de har den effekt på dine medarbejdere, du ønsker, og det kræver mundtlig gennemslagskraft til at blive hørt.

Få værktøjerne til at omsætte de strategiske budskaber til den hverdag I lever i. Lær hvordan du bruger din mundtlige kommunikation til at skabe tillid, mening og retning. Få værktøjerne til at kommunikere klart, præcist og brænde igennem, når du tager ordet.

- Lær hvordan du hurtigt og effektivt former klare budskaber til dine målgrupper

- Lær hvordan du tegner billedet af hvor I skal hen og hvordan I kommer derhen

- Lær hvordan du bruger din unikke personlighed til at forme din kommunikation med integritet, nærvær og autenticitet

AKTIV LÆRING MED FOKUS PÅ DIN PRAKSIS
Morgenmødet er baseret på aktiv deltagelse. Du bliver præsenteret for teori og værktøjer og guides direkte ind i øvelser i at bruge værktøjerne i praksis. Det er derfor en fordel, hvis du inden workshoppen har tænkt  over et budskab, du gerne vil blive bedre til at formidle til dine medarbejdere.

MATERIALE
Med i morgenmødet er ARTIKULATIONs materiale ’360 Graders lederkommunikation’ med workshoppens pointer og værktøjer, så de er lige til at tage i brug i dit daglige arbejde.

Vi åbner dørene kl. 8.30 og serverer kaffe/te og en croissant, inden vi starter morgenmødet kl.  9.00.

Målgruppe: Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer, som har ledelsesansvar og som er medlem af Specialforeningen Ledere i DJ. Sådan ansøger du om medlemskab.


Møderækken ”Inspiration og værktøjer til dig som er leder” er et samarbejde mellem:
Bibliotekarforbundet i samarbejde med DM (Dansk Magisterforening), Dansk Psykolog Forening, Den Danske Dyrlægeforening, JA, ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere), Dansk Journalistforbund og Forbundet Kommunikation og Sprog.

Carsten Brix

Annette Bjerre Ryhede

Annette Bjerre Ryhede er cand.comm., og ekstern lektor på Roskilde Universitet. Hun er ejer af ARTIKULATION hvor hun igennem 10 år har coachet, undervist og rådgivet ledere, direktører, forskere, konsulenter og vidensmedarbejdere i strategisk kommunikation og mundtlig gennemslagskraft. Annettes kunder tæller Grundfos, FLSmidth, Coloplast, Københavns Kommune, Københavns Universitet, med flere. Læs mere på www.artikulation.dk