Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

​AFHOLDT. Mød Pulitzer-vinder fra NY Times og Knight Labs

Zach Wise, verdensstjerne inden for visuelle fortælleformer og digital journalistik, besøger København.

Zach Wise Copenhagen

zachwise.com

Hvornår

01. juni 2017 17:00-19:00

Hvor

Bolius Boligejernes Videncenter A/S, Jarmers Pl. 2, 1551 København Vis på kort

Pris

Gratis for medlemmer af DJ og DONA

Der står en Pulitzer, en Emmy, en Peabody og en Webby i trofæskabet hos Zach Wise. Priserne har han fået fået sin fremsynede, digitale journalistik i New York Times’ legendariske multimedia team og på The Las Vegas Sun. Han har hos Knight Labs desuden udviklet opensource-værktøjerne TimelineJS og StorymapJS, som du sandsynligvis har set i aktion på en lang række nyhedssider.

Zach Wise vil vise, hvordan visuelle fortælleformer er nødvendige for at kunne konkurrere, men også for at forblive relevant i et hårdt presset mediemarked, hvor kampen om opmærksomhed aldrig har været hårdere.

Som professor på Medill School of Journalism på Northwestern University vil han også give sit bud på, hvordan augmented reality og virtual reality kommer til at vende op og ned på den måde, vi er vant til at fortælle historier på.

Arrangementet er gratis for medlemmer af DONA eller Dansk Journalistforbund, men skynd dig at få en billet, da der kun er et meget begrænset antal. Arrangeres i samarbejde med DMJX og DONA.