Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Minikursus i WordPress for studerende

Kurset er forbeholdt studerende medlemmer af KaJ/DJ.
Er du ikke medlem endnu, så hjælper vi dig med indmeldelse ved selve arrangementet.

Minikursus i WordPress for studerende

Jakob Carlsen Kontor på Republikken

Hvornår

21. februar 2017 17:00-21:00

Hvor

Dansk Journalistforbund i Aarhus Vis på kort

Pris

Gratis

Type

Kursus

Arrangementet er gratis, men med et no-show-fee på kr. 50,-. Det betyder, at der kun bliver trukket penge, hvis du melder afbud senere end den 20. februar, kl. 12.00 - eller ikke møder op på dagen.

På dette minikursus får du en introduktion til WordPress, hvor det er muligt at oprette en blog og/eller et website. Samtidig får du et kig ind i den verden, der hedder CMS (Content Management Systems), sådan at du kommer til at kunne være rimelig tryg ved at skulle vedligeholde et website bygget i WordPress.

Du vil også få information om hvordan du vælger et godt design ud fra de mange, mange tusinde muligheder der er, og hvordan du uden at skrive en eneste kodelinje kan komme til at tilpasse dit website eller blog til lige præcis dine behov.

På kurset arbejdes der med følgende emner:
- Installation og opsætning af WordPress, hvad er teknikken bag?
- Kommunikation på nettet og valg af godt webdesign
- Optimal brug af sider og indlæg, administration af kommentarer
- Brug af billeder, gallerier, Google Maps og videoer

Efter kurset vil du have adgang til et lånedomæne i en uge, så du kan færdiggøre din hjemmeside eller blog. Derudover har du mulighed for at benytte Jensens Kursers e-mail support i 3 mdr. uden beregning.

Det kan være en god idé at tage din egen computer med, så du kan prøve funktionerne af på din egen maskine. Der kræves ingen særlig software.