Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT: Medielejr

Medielejr er et todages fagligt og socialt arrangement for mediestuderende fra hele landet. Vi sørger for bustransport, fede oplægsholdere og billige øl. Glæd dig et et stærk line up af oplægsholdere.

Medielejr 2019

Mathias Ambus

Hvornår

26. oktober 2019 12:00
27. oktober 2019 12:00

Hvor

Vallekilde Højskole, Højskolevej 9, 4534 Hørve

Type

Medielejr

Medielejr er for dig, der studerer kommunikation, tv- og medietilrettelæggelse, journalistik, retorik, medievidenskab, fotojournalistik eller noget helt tredje inden for mediebranchen.

Men ... hvad er Medielejr?
Medielejr er et fagligt arrangement for mediestuderende fra hele landet. Siden 2009 har Medielejr været et to-dagsarrangement på Vallekilde Højskole i Vestsjælland.
Begivenheden har som tradition at invitere aktuelle mediefaglige oplægsholdere fra hele landet til at fortælle om alt fra de nyeste fænomener inden for alt fra sociale medier og valgdækning til kritisk journalistik og medietilrettelæggelse.

Traditionen tro slutter det faglige indhold af med en fest lørdag aften på Vallekilde Højskole.

Glæd dig et et stærk line up af oplægsholdere. Program og pris på billetter følger snarest muligt. 

Medielejr er arrangeret af Danske Mediestuderende som er Dansk Journalistforbund - Medier & kommunikations organisering af mediestuderende. Arrangørerne af Medielejr er frivillige studerende blandt forbundets ca. 3000 medlemmer fra hhv. KU, RUC, SDU, DMJX Emdrup og DMJX Aarhus.