Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT: Masterclass: Motiverende lederskab

Årets Leder, Erik Harr, sætter i denne heldags Master Class fokus på, hvordan man er en motiverende leder.

Masterclass om lederskab ved Erik Harr

Jens Panduro

Hvornår

25. september 2019 08:30-16:30

Hvor

Esrum Kloster & Møllegaard, Klostergade 12, 3230 Græsted Vis på kort

Pris

Gratis/650/1.950

Type

Master Class

Bliv inspireret til at blive en mere motiverende og inddragende leder på en-dags Master Class med Årets Leder, Erik Harr.

Master Class’en sætter fokus på det motiverende lederskab. Et lederskab, der tager afsat i dig og ser på, hvordan du kan udvikle dig som inddragende leder. Vi arbejder med mekanismer, der skaber mening og ser på, hvordan man skaber øget dedikation hos medarbejdere og større klangbund i den omverden, der er afgørende for din organisation eller virksomhed.

Alt dette er let at skrive eller sige – og langt sværere at efterleve og føre ud i praksis. Derfor har vi brug for en master class for en mindre kreds af nysgerrige ledere.

Ved brug af udvalgt teori og øvelser tages master class’en jer igennem en række formater, der sætter fokus på det motiverende lederskab – og hvordan du både derefter og på sigt kan blive bedre til at udøve det i praksis.

Kurset foregår i smukke omgivelser ved Esrum Kloster & Møllegaard i Nordsjælland. Vi starter med morgenmad og mingling fra 8.30.

Pris

Gratis for medlemmer af Ledere i DJ (no-show fee på 650 kr. - Pengene bliver reserveret, men ikke trukket, på din konto)
Medlemmer af DJ: 650 kr.
Ikke-DJ-medlemmer: 1.950 kr.

Underviser

Kurset ledes af Erik Harr, der til daglig er Direktør i FADL – Foreningen af Danske Lægestuderende. Han driver desuden lederprogrammet Din Camino – find vejen i dit lederskab og er partner i udviklingsuniverset TANKESTORM, der er specialiseret i innovation, forandringer og relationer. Han har knap 20 års erfaring som top- og mellemleder i forskellige interesseorganisationer, forlag og i kommunikationsbranchen. Uddannet cand.mag. og har en diplomuddannelse i ledelse. Forfatter til to fagbøger om organisationsudvikling, kommunikation og interessevaretagelse. Censor i kommunikation og virksomhedsstudier ved Roskilde Universitet (RUC).