Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT: Generalforsamling i KaJ på DMJX i Aarhus

Så er det blevet tid til at sætte et stort fedt ❌ i kalenderen lørdag den 21. september, hvor KaJ endnu engang slår dørene op til en spændende og faglig dag med generalforsamling og efterfølgende middag og fest på skolen! ?

Kaj GF

KaJ

Hvornår

21. september 2019 13:00
22. september 2019 03:00

Hvor

Olof Palmes Allé 11, 8200 Aarhus, Denmark

Type

Generalforsamling

KaJs generalforsamling er semestrets eneste fest og faglige event for journalister, kommunikatører, fotojournalister og cand.public'ere på tværs af alle semestre! ?

Hvis ikke det er grund nok til, at du skal med, så er her et par grunde til, at du ikke vil gå glip af KaJs generalforsamling:

- Du kan catche op med alle dine venner eller snakke mere med dem, du ser til hverdag.
- Journalist på Radio24syv Iben Maria Zeuthen holder oplæg om det gode interview.
- Det er gratis ?, men du skal være medlem af KaJ for at deltage.
- Der er fri fadøl i pauserne under generalforsamlingen og middag, når vi er færdige. Efterfølgende er der fest, hvor Kurt Strandbar sørger for billige fadøl og drinks. Du skal bare huske Mobile Pay eller kontanter ?
Og den vigtigste: Du får indflydelse på, hvem der sidder i bestyrelsen, og du kan endda selv stille op! ??

Her finder du svar på de fleste af dine spørgsmål, eller det som er værd at vide ?‍♂️??

HVORDAN TILMELDER JEG MIG?
Tilmeldingslinket er endnu ikke åbent, så indtil da tryk deltager og reserver datoen. Vi offentliggør tilmeldingslink og program her på begivenheden senere.

HVORDAN STILLER JEG OP TIL BESTYRELSEN?
Du melder dig til valget af nye bestyrelsesmedlemmer på selve dagen, hvor du også kan høre mere om, hvad det indebærer.

Mulighederne er mange i KaJs bestyrelse, men elsker du at diskutere politik, eller synes du, det er fedt at arrangere events og lave SoMe, så er KaJ noget for dig.

Du får et netværk ikke bare på tværs af semestre, men også på tværs af uddannelsesinstitutioner såsom SDU, RUC og DMJX i Emdrup. Og så får du selvfølgelig noget, du kan skrive på CV’et.
Har du spørgsmål, eller er i tvivl, så skriv til os, eller hiv fat i et af bestyrelsesmedlemmerne på gangen.

HVAD HVIS JEG BARE VIL MED TIL FESTEN? ???
Er du forhindret i at komme til selve generalforsamlingen, eller vil du bare gerne feste igennem med alle dine studiekammerater, så kan du købe billet i døren for 50 kroner. Vi tager IKKE imod kort, så husk kontanter eller Mobile Pay. Dørene åbner klokken 20.00 og lukker 24.00.

GIVER I TILSKUD TIL TRANSPORT? ?
Er du i praktik, kan du få op til 350 kroner i støtte til dine rejseomkostninger. Efter generalforsamlingen sender du blot dine dokumenterede rejseudgifter til kajkasserer@gmail.com sammen med dit medlemsnummer (findes på bagsiden af dit pressekort) og kontooplysninger. Så sørger vores kasserer Maria for, at du får pengene inden for 30 dage ?

Fik du læst helt ned til bunden? Fedt! Har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os. Vi glæder os til at se jer, journalister, kommunikatører, fotojournalister og cand.public’ere!

Hej fra KaJ! ?