Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Generalforsamling i KaJ 2019

Tag en pause fra praktikken, nyhedskriterier og rusforløb for nu samler vi hele skolen til semesterets største fest, når KaJ holder generalforsamling.

Generalforsamling i KaJ

Hvornår

23. februar 2019 13:00
24. februar 2019 03:00

Hvor

Olof Palmes Allé 11, Aarhus N

Pris

Gratis - 100 kr. No-show fee - Frist for afbud: Dagens før kl. 12

Type

Generelforsamling

Så er det igen blevet tid til semestrets fest og faglige højdepunkt: KaJ generalforsamling! ?

Lørdag den 23. februar slår vi i KaJ dørene op til endnu en spændende og faglig dag med generalforsamling og efterfølgende middag og fest på skolen. Same procedure as last year – der er naturligvis gratis øl i pauserne!

Udover en chance for at catche up med alle dine venner eller snakke mere med alle dem, du ser hver eneste dag, er generalforsamlingen din chance for at engagere dig.
Da nogle af vores bestyrelsesmedlemmer går af, søger vi som altid nye kræfter. ?

Du melder dig til valget af nye bestyrelsesmedlemmer på selve dagen, hvor du også kan høre mere om, hvad det indebærer.
Du er allerede nu mere end velkommen til at hive fat i os eller skrive til os med spørgsmål, undren eller hvad som helst, der gør dig lidt klogere på, hvad man laver som medlem af bestyrelsen.
Vi håber, du vil være med! ♥

Det er også dagen, hvor vi skal vælge delegerede til Dansk Journalistforbunds delegeretmøde. DU kan være med til at bestemme, hvem der skal bestemme over dig, når vi vælger journalistforbundets øverste ledelse.
Udover medbestemmelse kommer du som delegeret også med til lækker middag, får en dejlig hotelseng at sove i og kommer til en hotelfest af dimensioner – så tag din bedste ven under armen, og meld jer som delegerede.

Efter generalforsamlingen er der middag og fest. Er du forhindret i at komme til selve generalforsamlingen, eller vil du bare gerne feste igennem med alle dine studiekammerater, så kan du købe billet i døren for 50 kroner. Vi tager IKKE imod kort, så husk kontanter eller Mobile Pay. Dørene åbner klokken 20.00 og lukker 24.00.
Programmet offentliggøres senere.

Er du i praktik? Så kan du få op til 350 kroner i støtte til dine rejseomkostninger! Efter generalforsamlingen sender du blot dine dokumenterede rejseudgifter til kajkasserer@gmail.com sammen med dit medlemsnummer og kontooplysninger.

Vi glæder os til at se jer, journalister, kommunikatører, fotojournalister og cand.puplic'er! ?

Hej fra KaJ! ♥ ?